2012-05-21 22:48:36
Φωτογραφία για Ναυάγιο μέσω...Facebook!
Προς...ματαίωση βαίνει η κοινή συνέντευξη τύπου Τζήμερου-Μάνου για κοινή κάθοδο στις εκλογές εαν δεν ισχύσει το "τελεσίγραφο" Τζήμερο στον Σ.Μάνο μέσω του...Facebook! Ο Θάνος Τζήμερος έγραψε: «ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ - Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται».

Απάντηση μέσω...Facebook έδωσε και ο Βαλλιανάτος γράφοντας: «Δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τις αξίες μου στη ζωή! ...και δεν θα το κάνω τώρα!» - αρα, κοινή κάθοδος "γιοκ".

Σχόλιο i-R: Να πούμε την...μαύρη αλήθεια, μια τέτοια εξέλιξη "σωζει τον Τζήμερο". Ούτως ή άλλως ήταν μια παντελώς άστοχη και...αστόχαστη ενέργεια αυτη η (επιδιωκόμενη) προεκλογική συνεργασία που θόλωνε το εγχείρημα του και το κατέτασσε αυτόμματα σε ενα μάλλον...καιροσκοπικό "δεξιούλικο εγχείρημα". Μάλλον...ενα κερί στον άγιο θα πρέπει να ανάψουν στον Βαλλιανάτο που τους...έγραψε(κανονικά).
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ