2012-05-21 09:37:07
Φωτογραφία για Dark Shadows: Ο Τζόνι Ντεπ κάνει επιτυχία ως βαμπίρ
Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και πάλι μαζί για να κάνουν επιτυχία! Ο Μπάρτον μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την κλασσική καλτ σειρά του Νταν Κέρτις, «Dark shadows», η οποία προβαλλόταν στην Αμερική, στα τέλη της δεκαετίας του '60 και συνδύαζε το είδος της σαπουνόπερας με τη λογοτεχνία τρόμου. Το "Dark Shadows" είναι μια οικογενειακή κωμωδία βρικολάκων με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, στον ρόλο του καταραμένου βαμπίρ, Μπαρνάμπας Κόλινς που επανέρχεται στην έπαυλη του 200χρόνια μετά, το 1972, για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του έχει εξανεμιστεί και τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη.

Είναι άτυχος, καθώς η Αντζελίκ είναι μάγισσα και τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό.

Αρχηγός της οικογένειας η Μισέλ Φάιφερ, στον ρόλο της Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ, έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Έλενα Μπόναμ Κάρτερ) για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειας της.


Ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, ισχυρός και ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Εύα Γκριν).

Καθένας από τους συγγενείς του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.

Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ), η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Μόρετζ) και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς (Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ).

Ένα κωμικό θρίλερ που φέρει την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον, ο οποίος συνεργάζεται για όγδοη φορά με τον Τζόνι Ντεπ, είναι η μοναδική καινούργια ταινία που βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ