2012-05-21 07:17:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δημιούργησαν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σαμαράς ή αλλιώς Κομανέτσης, λόγω της καταπληκτικής του ικανότητας να εκτελεί άψογα πολιτικές κωλοτούμπες έχει βάλει σκοπό σε όσους δεν φοράμε κομματικά γυαλιά να μας τρελάνει.

Μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που ψηφίσουμε τον Τσίπρα μας περιμένει οικονομική καταστροφή λόγω εξόδου από το ευρώ αλλά και εθνική λόγω των αντεθνικών του θέσεων σχετικά με τα Σκόπια και την Τουρκία, κλπ. Για τον λόγο αυτό τους καλεί να συνασπισθούν όλοι κοντά του, παρεμπιπτόντως να σημειώσουμε την επιτυχία της συσπείρωσης, αφού ανταποκρίθηκαν κάποιοι από το ΛΑΟΣ και η κόρη του Μητσοτάκη.

Ναι ρε παιδιά, αλλά μέχρι χθες δεν παρακαλούσε τον Τσίπρα να κυβερνήσει με την ανοχή του, δεν το διαλαλούσε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο; Δηλαδή πίεζε αφόρητα να κάνει κυβέρνηση με τον ανεύθυνο, τον εθνικά επικίνδυνο, τον μελλοντικό καταστροφέα της Ελλάδας; Πότε έλεγε την αλήθεια, τότε ή τώρα;


Η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι υπεύθυνοι για την αντίδραση του κόσμου και την τάση του προς δυο αντίθετα άκρα ; Τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ με τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βουλευτές τους δεν υποδούλωσαν την Ελλάδα στην Γερμανία με τους δορυφόρους της και στο Δ.Ν.Τ; Αυτοί δεν οδήγησαν στην φτώχεια, στην ανεργία και στην ανέχεια τόσους Έλληνες ; Αυτοί δεν εξευτέλισαν τους ηλικιωμένους με τις συντάξεις πείνας ; Αυτοί δεν οδήγησαν 2.000 άτομα στην αυτοκτονία ; Αυτοί δεν ανάγκασαν τόσα παιδάκια να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς φαγητό ; Αυτοί δεν έκλεισαν τόσες χιλιάδες επιχειρήσεις;

Ο Βενιζέλος εξαφανίστηκε, επέλεξαν ως άλογο κούρσας τον Σαμαρά, όλο το σύστημα επενδύει πάνω του, πρέπει να νικήσει για να αποτελειώσει το καταστροφικό έργο που ανέλαβε. Στο χέρι μας είναι να τον εμποδίσουμε και να τον νικήσουμε. Όχι βεβαίως με τον Σύριζα, ένα κόμμα που βγάζει σπυριά όταν ακούει τις λέξεις Ελλάδα, Έλληνες, Χριστός και ηδονίζεται όταν ακούει μετανάστης, ειδικά λαθρομετανάστης.

Μην μας απειλούν με τον Σύριζα λοιπόν, αυτοί τον δημιούργησαν με την υποκρισία τους, την αλαζονεία τους, την απληστία τους και την ξενοδουλία τους. Τώρα ας τον χαρούν, χάρισμα τους.

Όμως υπάρχουν προτάσεις αντιμνημονιακές, πατριωτικές, επιλέξτε μία, με γνώμονα πάντα το καλό της χώρας μας. Η δική μου πρόταση είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα κίνημα δυο μηνών που ταρακούνησε τα νερά, έκανε λαθάκια, εκτιμώ απειρίας, αλλά τουλάχιστον προσφέρει ένα φως ελπίδας μέσα στην απόγνωση που προσφέρει η Ν.Δ με τους συμμάχους της, ΠΑΣΟΚ, Δράση, Τζήμερος, κλπ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιπτάμενος... Τσίπρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιπτάμενος... Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ