2012-05-21 04:41:02
Φωτογραφία για Σπηλιωτόπουλος: «Η καινούργια δραχμή θα είναι κατοχική»!
Ο Άρης πήρε τ’ όπλο του και κυριακάτικα «κάρφωσε» το ΣΥΡΙΖΑ ίσως όπως δεν το έχει κάνει κανένας άλλος μέχρι τώρα.

Βγήκε στον Ρ/Σ Αθήνα 9,84 και τι δεν είπε για το κόμμα του Αλέξη.

Τι ότι έχει κρυφή ατζέντα, τι ότι στο πρόγραμμά του μιλάει για απελευθέρωση όλων των ναρκωτικών, τι ότι στελέχη του όπως ο Δραγασάκης εξακολουθούν να μιλούν για καταγγελία της δανειακής σύμβασης που ισοδυναμεί με έξοδο από το ευρώ, τι ότι μιλάνε για μπλοκάρισμα των τραπεζικών καταθέσεων άνω των 20.000 ευρώ και υποχρεωτική αναδιανομή τους...!!!

«Αυτά τα οποία λέγει είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για όλους, για την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος ο οποίος όμως εμμέσως πήρε αποστάσεις από τη συνθηματολογία της Συγγρού.

«Εγώ δεν ακούω σφυροδρέπανα. Δεν έχω αντικομουνιστική ή αντιαριστερή υστερία. Ανήκω στους πολιτικούς που εκφράζονται με μέτρο, σύνεση και σύνθεση», είπε και εξήγησε ότι για αυτό μιλάει για προγραμματική ουσιαστική διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι ιδεολογική.


«Άλλα λένε Δευτέρα, άλλα Τρίτη, άλλα Τετάρτη κλπ. Έχουν πολλές συνιστώσες. Το ευρωπαϊκό μέτωπο δεν έχει συνιστώσες», είπε εκφράζοντας τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για τη συγκρότηση των δυνάμεων που πιστεύουν στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Μάλιστα υποστήριξε πως σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή δεν θα πρόκειται για τη δραχμή που είχαμε την περίοδο που η κυβέρνηση Σημίτη μας έβαλε στην ΟΝΕ αλλά «η καινούργια δραχμή θα ισοδυναμεί με πολλαπλές υποτιμήσεις και θα είναι πληθωριστική, κατοχική».

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ