2012-05-21 00:00:17
Φωτογραφία για ΜΗΝΥΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το δικό τους μήνυμα... δυσαρέσκειας στέλνουν οι κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως αντίδραση στην ακύρωση του τέρματος του Λυμπερόπουλου, στο παιχνίδι με τον ΠAO αλλά και της αντιμετώπισης των "πράσινων" από τη διαιτησία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Οι ερυθρόλευκοι μιλούν, μέσω κύκλων, για διαιτησίες στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που προκάλεσαν αλλοίωση της βαθμολογίας των play offs και της ομάδας που τελικά θα μας εκπροσωπήσει στο Champions League, ρίχνοντας τα πρώτα... βέλη προς την εποχή Αλαφούζου για την πράσινη ΠΑΕ, με πυρά και προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Αναλυτικά όσα τονίζουν στο Λιμάνι:

«Οι διαιτησίες στα δυο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας και συνεπώς έκριναν την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στα προκριματικά του Champions League. Με δεδομένη τη σημαντική οικονομική ενίσχυση που εξασφαλίζει μία συμμετοχή στο Champions League και την οικονομική προοπτική της, είναι λογικό αυτή η αλλοίωση να επηρεάζει και την οικονομική οντότητά της στο επόμενο πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ