2012-05-20 23:31:41
Φωτογραφία για ΣΑΜΠΡΙΝΑ: Είπαν ψέματα για τη διατροφή που ζήτησα
Η Σαμπρίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της και ξεκαθάρισε τις φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από το ποσό της διατροφής που είχε ζητήσει.

- Σας αγχώνει η οικονομική κατάσταση της χώρας, μια και το επάγγελμα του καλλιτέχνη έχει υποστεί πλήγμα; «Πάρα πολύ, αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να έχουμε μόνο θετική σκέψη, ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, είτε εδώ είτε κάπου άλλου. Επειδή μου είχε συμβεί στο παρελθόν να είμαι αγχωμένη, για το πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου και πώς θα μπορώ να του παρέχω μαζί με τον πατέρα του αυτά που χρειάζεται, έβγαλα το συμπέρασμα ότι ήταν κάτι που με εμπόδιζε να χαρώ το σήμερα και σταμάτησα να βασανίζομαι με τις άσχημες σκέψεις. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι οι Ελληνες θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

- Έχετε οικονομική βοήθεια από τον πρώην σύζυγό σας Παναγιώτη Λιαδέλη; «Βεβαίως, όχι εγώ προσωπικά, αλλά το παιδί μας
. Κάποια στιγμή μού χρέωσαν ότι είχα υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις από τον σύζυγό μου στο θέμα της διατροφής. Αυτό ήταν ένα ψέμα! Όταν μπαίνεις στη διαδικασία ενός διαζυγίου ζητώντας κάποια ποσά, είσαι αναγκασμένος να πεις μέσω του δικηγόρου σου ποιες είναι οι οικονομικές απολαβές που έχει ο σύζυγος, όπως είσαι υποχρεωμένος να πεις πώς ζει το παιδί σου, τα έξοδά του, το σχολείο του, όλα αυτά. Ίσως κάποιος γονιός να μην μπορεί να τα προσφέρει και κάποιος άλλος να μπορεί και με το παραπάνω! Δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια, μου αρέσει το αυτονόητο. Αν κι εγώ θέλω να καταγγείλω πως, ενώ κάνεις ένα δικαστήριο για το θέμα της διατροφής, η απόφαση βγαίνει έπειτα από έναν χρόνο. Εγώ μπορούσα να τα φέρω βόλτα έναν χρόνο, άλλες μητέρες όμως μπορούν; Είναι τραγικό...» απάντησε στην «Espresso της Κυριακής».

- Σήμερα πώς είναι η σχέση σας μαζί του; «Θα έλεγα καλή».

- Τελικώς τι έχει μεγαλύτερη αξία για τη Σαμπρίνα; Η επαγγελματική καταξίωση ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή; «Δεν το διαπραγματεύομαι. Η οικογενειακή ευτυχία είναι για μένα το παν».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hey Alex... stasou... mygdalaaaaaaaaaaaaaaa
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hey Alex... stasou... mygdalaaaaaaaaaaaaaaa
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ