2012-05-20 23:06:53
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν αύριο (21/05) στο ΣΕΦ θα είναι δρακόντεια για τον πρώτο τελικό της Α1 μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ.

Στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το παρών έδωσαν και οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο πολύ ενδιαφέρονται για την ομαλή, και κυρίως ασφαλή, διεξαγωγή των αγώνων ανάμεσα στους «αιώνιους», που θα αναδείξουν το νέο πρωταθλητή Ελλάδας. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν για τη συνάντηση. Νωρίτερα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος είχε ενημερώσει μέσω ραδιοφώνου για τα μέτρα που θα ισχύσουν αύριο όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανάμεσα στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΚΑΕ Ολυμπιακός ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής κ
. Λιούκα. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι ιδιοκτήτες κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής κ. Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος. Εκ μέρους της Αστυνομίας παρευρέθησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. Ιωάννης Λιούκας, ο αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. Ηλίας Τσιβίκης και ο διευθυντής Ασφαλείας Αττικής κ. Ιωάννης Δικόπουλος. Στη συνάντηση έγινε εκτενής ανάλυση των μέτρων τάξης του πρώτου τελικού των πλέι οφ που θα φροντίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ