2012-05-20 22:47:20
Φωτογραφία για Ισχυρός ΠΑΟ, «καύσωνας» για ΠΑΟΚ!
Ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και το έργο είναι πιο εύκολο από τη στιγμή που μπαίνει στους ισχυρούς. Ραντεβού με τον... καύσωνα δίνει ο ΠΑΟΚ!

Η Νόρντζελαντ χάλασε από το μεσημέρι τα σχέδια της ΑΕΚ και αργότερα ήρθε και ο «αποκλεισμός» της από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της Ένωσης, πήραν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και παράλληλα το εισιτήριο για τον 3o προκριματικό γύρο του Champions League. Η ΑΕΚ θα βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League, ο Ατρόμητος με την νίκη στην Τούμπα θα παίξει στον 3o προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και ο ΠΑΟΚ στον 2ο γύρο!

Η Βαθμολογία των πλέι οφ

1. Παναθηναϊκός 14 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

2. ΑΕΚ Play – Off UEFA Europa League

3. Ατρόμητος 8 Play – Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

4.ΠΑΟΚ 7 Play – Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League


Στους ισχυρούς ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ και μαζί το εισιτήρια για τα προκριματικό του Champions League. Στις 20 Ιουλίου λοιπόν ο Παναθηναϊκός μαθαίνει τον αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό γύρο και το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στους ισχυρούς μαζί με Ντιναμό Κιέβου, Κοπεγχάγη και Φενέρμπαχτσε. 

Πιθανός αντίπαλος μια εκ των Μπριζ, Φέγενορντ, Μάδεργουελ και Βασλούι (πρέπει να χάσει εντός την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη Ουνιβερσιτατέα, για να πάρει τη θέση της η Στεάουα). Τα δυο ματς θα είναι στις 31Ιουλίου – 1 Αυγούστου και ο επαναληπτικός 7-8 Αυγούστου. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός θα μάθει στις 10 Αυγούστου τον αντίπαλό του, ενώ θα θα είναι πάλι στους ισχυρούς, ωστόσο το έργο θα είναι αρκετά δυσκολότερο, αφού θα τον περιμένουν Γκλάντμπαχ, Λιλ, Ουντινέζε.

Για πλέι οφ

Ισχυροί

Μπράγκα

Ντιναμό Κ.

Παναθηναϊκός

Κοπεγχάγη

Σπαρτάκ Μ.

Ανίσχυροι

Φενέρμπαχτσε

Ουντινέζε

Λιλ

Μάλαγα

Γκλάντμπαχ

Ισχυροί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, «αδύνατος» ο Ατρόμητος

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Αυγούστου και οι υποχρεώσεις της αρχίζουν 23 Αυγούστου, με τον επαναληπτικό στις 30 του μήνα. Στους ισχυρούς η ΑΕΚ, όμως το τοπίο είναι θολό, με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Σλόβαν να ξεχωρίζουν ως δυνατοί αντίπαλοι τη δεδομένη στιγμή

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλο διπλό στην Τούμπα και κερδίζει ένα... δεκαήμερο, αλλά και τον καύσωνα του Ιουλίου. Στις 2 Αυγούστου το πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και στις 9 του μήνα ο επαναληπτικός. Στις 20 Ιουλίου η κλήρωση. Στους αδύνατους ο Ατρόμητος και οι ομάδες που τον περιμένουν...τεράστια εμπόδια. Ίντερ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, ΑΠΟΕΛ, Τβέντε, Ανόβερο ανάμεσα στα κλαμπ που τον περιμένουν

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ατρόμητο και μπήκε από... νωρίς στα «βάσανα». Στον 2ο προκριματικό γύρο και από την θέση του ισχυρού, αλλά με πρώτο ματς στις 19 Ιουλίου και επαναληπτικό στις 26 Ιουλίου. Στις 25 Ιουνίου η κλήρωση. Μάλιστα, οι πιο... δυνατοί υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι Οσιγιεκ (Κροατία), Σκόντο Ρίγα (Λετονία), Μποέμιανς (Ιρλανδία), Ολίμπια (Σλοβενία)

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ