2012-05-16 12:13:04
Φωτογραφία για ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Δείτε την μαζί με τη μαμά της πριν από 17 χρόνια [video]
Ένα αφιέρωμα στον εαυτό της έκανε η Ελένη Μενεγάκη χθες το μεσημέρι στην εκπομπή της! Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε ένα πολύ γλυκό βίντεο με την ίδια και τη μαμά της πριν από 17 χρόνια, όταν ήταν καλεσμένες στην εκπομπή του Γιώργου Μαρίνου “Ciao ANT1″.

Μαμά και κόρη έδειχναν πολύ αγαπημένες, αφού δεν σταμάτησαν να κρατιούνται χέρι – χέρι, καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Μαρίνος ρώτησε τη μητέρα της Ελένης, εάν η κόρη της θα γίνει καλή μητέρα, η κυρία Ζέτα απάντησε: “Είναι ο μοναδικός ρόλος που της πάει γάντι!”

Όσο για το πως της φάνηκε που η κόρης της ακολούθησε τον δρόμο των μίντια, είπε: “Με ξάφνιασε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Της μπήκα εμπόδιο πολλές φορές για να μη γίνει παρουσιάστρια, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που το δεχτήκαμε θέλαμε δεν θέλαμε, αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένη”.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την τότε μελαχρινή με μπούκλες Ελένη, εάν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη για κάτι από την μητέρα της και εκείνη απάντησε: “Για το μόνο πράγμα που θέλω να της ζητήσω συγγνώμη είναι που αργώ να της ζητήσω συγνώμη όταν φταίω”.

radar.gr
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ