2012-05-14 01:51:04
Φωτογραφία για Αποκάλυψη της Χαραυγής: Αξιωματικός της ΕΦ εκπαιδεύει ΕΛΑΜιτες
Σοκ και ανησυχίες έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι αξιωματικός του στρατού συστηματικά εκπαίδευε παράνομα στη χρήση... όπλων στελέχη και μέλη του ΕΛΑΜ, τα οποία μετέβαιναν μαζί του σε πεδίο βολής και χωρίς να έχουν, σύμφωνα με τους κανονισμούς, το σχετικό φύλλο πορείας. Ο εν λόγω αξιωματικός που φαίνεται να είναι και ο ίδιος μέλος του ΕΛΑΜ, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που εκπαίδευε σε πεδίο βολής στη ρήξη όλμων ΕΛΑΜίτη.

Υστερα από οδηγίες του αρχηγού του ΓΕΕΦ συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε στρατόπεδο λίγο έξω από τη Λευκωσία και ανακρίνεται, ενώ οι έρευνες του ΓΕΕΦ συνεχίζονται. Ο εν λόγω αξιωματικός ο οποίος, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μας, φέρεται να έχει βαθμό ανθυπίλαρχου έχει βεβαρυμένο φάκελο καθότι συνελήφθη επανειλημμένα από την Αστυνομία για διάφορες ποινικές υποθέσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν για εκδίκαση στο δικαστήριο. Πάντως εγείρονται σοβαρά ερωτήματα καθότι φαίνεται πως η δράση του ΕΛΑΜ στην Κύπρο δεν είναι και τόσο ακίνδυνη όπως διατείνονται κάποιοι οι οποίοι είτε ευνοούν τις φασιστικές και παράνομες ενέργειές τους είτε δεν θέλουν να ανοίξουν μέτωπο εναντίον τους.

Η άνοδος της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στην Ελλάδα θέτει επιτακτικά την ανάγκη να ξηλωθούν τέτοιες οργανώσεις, οι οποίες όπως φαίνεται εκπαιδεύονται μυστικά και παράνομα στη χρήση όπλων.

pentaliotis.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα προβλήματα της ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα προβλήματα της ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ