2012-05-07 16:12:22
Φωτογραφία για Εφιάλτης δίχως τέλος: Ακόμη 6 ιερόδουλες με AIDS
Με εφιάλτη δίχως τέλος μοιάζει η υπόθεση με τις οροθετικές ιερόδουλες που εκδίδονται στο κέντρο της Αθήνας. Σε νέους ελέγχους σε δρόμους της πρωτεύουσας εντοπίστηκαν άλλες έξι ιερόδουλες φορείς του AIDS. Ολες τους ήταν Ελληνίδες, αυξάνοντας πλέον στις είκοσι τέσσερις τον αριθμό των γυναικών που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, στο αίμα των οποίων ανιχνεύθηκε ο ιός.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος των έξι γυναικών που εκδίδονταν εδώ και αρκετό καιρό έναντι αμοιβής σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Οι αρχές προέβησαν και σε αυτή την περίπτωση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους, με το σκεπτικό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου. «Στην αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, στην προτροπή όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και στην αποτροπή του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά» τονίζεται στην ανακοίνωση.


Πρόκειται για τις εξής: Κουτρουπάνου Παναγιώτα γεννηθείσα το 1975, Φωφίλα Μαρία γεννηθείσα το 1984, Φύκα Χριστίνα γεννηθείσα το 1978, Κατσούρη Ευαγγελία γεννηθείσα το 1985, Νυστάζου Ιωάννα γεννηθείσα το 1991 και Θεοφανίδου Αννα γεννηθείσα το 1981.

Οι έλεγχοι έγιναν το μεσημέρι και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, και στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προσήχθησαν σαράντα πέντε εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων τριάντα πέντε αλλοδαπές και δέκα Ελληνίδες.

Τόσο από την Αστυνομική Διεύθυνση όσο και από το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, σε μια προσπάθεια να ελεγχθούν όσο το δυνατό περισσότερες ιερόδουλες που εκδίδονται παράνομα και ίσως φέρουν τον θανατηφόρο ιό.

Την ίδια στιγμή τα τηλέφωνα του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν πάρει φωτιά από άνδρες που έχουν αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες τις ιερόδουλες με τις οποίες είχαν συνευρεθεί ερωτικά. Ο αριθμός πλέον των τηλεφωνημάτων έχει ξεπεράσει τις 4.000 από άτομα ηλικίας από 18 έως 45 ετών, τα οποία στην πλειονότητά τους ήρθαν σε επαφή χωρίς προφύλαξη.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εργατικό δυστύχημα στον Έβρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εργατικό δυστύχημα στον Έβρο
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ