2012-05-03 11:03:06
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Εθισμένος στην παιδική πορνογραφία από 15 ετών!
Ο 27χρονος Daniel Hylands συνελήφθη στη Βρετανία με χιλιάδες εικόνες και video παιδικού πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή του. Ο 27χρονος είχε εθισμό στο παιδικό πορνό από τα 15 του και είχε συνολικά περίπου 250.000 φωτογραφίες. «Πιάστηκε» αφού χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 200 ιστοσελίδες. Ο Hylands ξεκίνησε να ψάχνει τις παιδικές φωτογραφίες όταν ήταν ακόμη μαθητής και το ανακάλυψαν από δικό του λάθος όταν χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να μπορεί να «κατεβάζει» το… άρρωστο υλικό από περισσότερες ιστοσελίδες.

Η παράνομη δραστηριότητα του 27χρονου ανακαλύφθηκε το 2010 όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του αλλά το δικαστήριο έγινε πρόσφατα. Στην αρχή υποστήριξε ότι έμπαινε στις σελίδες για να «ξεσκεπάσει» αυτούς που ανέβαζαν το υλικό αλλά τελικά παραδέχτηκε την πράξη του. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν 228.681 εικόνες με κακοποιημένα παιδιά και κατηγορείται για 17 αδικήματα.

Ο δικαστής John Phipps δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, ιδιαίτερα ευφυής και τον εκτιμούσε ιδιαίτερα το επαγγελματικό και οικογενειακό του περιβάλλον. Εκτός από τη φυλάκιση θα λάβει ειδική θεραπεία καθώς πρόκειται για έναν εθισμό που δύσκολα θεραπεύεται. Εξάλλου μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι γονείς οι οποίοι δεν γνώριζαν τις ιστοσελίδες που επισκεπτόταν ο γιος τους στην ηλικία των 15 ετών.

ΠΗΓΗ: mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ