2012-04-15 15:48:04
Φωτογραφία για Λ.ΝΙΣΟΝ: Μ' αρέσουν οι Ελληνίδες!
Ο Liam Neeson, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Στασίδη όπως διαβάσαμε στο "Θέμα People" μίλησε για όλα! Ο 59χρονος Βορειοϊρλανδός, που γνώρισε την επιτυχία στο Χόλιγουντ μετά τα 40 του χρόνια, αυτό το διάστημα πρωταγιστεί στην ταινία "Battleship" με την Rihanna, αλλά και στην "Οργή των Τιτάνων".

Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές αναφορές στην ξαφνική απώλεια της συζύγου του και κόρη της Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Νατάσα Ρίτσαρντσον. Το 2009 έφυγε από τη ζωή ύστερα από θανάσιμο χτύπημα που υπέστη κάνοντας σκι. Ο Neeson εκίνη την ημέρα είχε γύρισμα για την ταινία "Chloe" και όπως δήλωσε λίγο μετά:

"Η στιγμή που πήγα στο νοσοκομείο, ήταν πάλι σαν να έπαιζα σε ταινία. Ήταν όλο κινηματογραφικό. Παράτησα τα γυρίσματα, έφτασα και δεν με άφηναν να μπω στην Εντατική. Κόντεψα να τα κάνω όλα λίμπα. Όταν μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή, κατέρρευσα.".

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε στη συνέντευξη στο "Θέμα People" μεταξύ άλλων, ότι αυτό που λατρεύει περισσότερο στην Ελλάδα είναι οι Ελληνίδες, ενώ το αγαπημένο μότο ζωής του είναι το εξής: "Αύριο είναι μια καινούργια μέρα! Μην πτοείστε με τίποτα!". 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ