2012-04-14 10:40:10
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα και στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα ενημερώσει για την απόφασή του, ενώ στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι η υπόθεσή του δεν είναι «ξεγραμμένη», βάσει και την περσινής ανατροπής των αρχικών δεδομένων Από τη στιγμή που το θέμα προπονητή είναι σε... «στάση αναμονής», καθημερινά προτείνονται ονόματα στους ερυθρόλευκους. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν δεν έχουν προπονητή, είτε τον Βαλβέρδε είτε τον αντικαταστάτη του, δεν θα ασχοληθούν ουσιαστικά με καμία μεταγραφή, ακόμα και με ανανεώσεις, απόδειξη ότι έχει μετατεθεί ακόμα και η κουβέντα με τον Μέλμπεργκ που είναι και ο πρώτος που θα ανανεώσει.

Στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πάντως, φθάνουν προτάσεις για πολύ καλούς παίκτες, από αυτούς που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μασάδο, Φορμίκα, Ινούι, Μόουτσε, είναι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από καιρό, αλλά είναι πολλοί ακόμη που έχουν προταθεί και απλά δεν έχουν βγει τα ονόματα στη δημοσιότητα.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας επιτρέπουν την πραγματοποίηση δύο, τριών «δυνατών» και ουσιαστικών μεταγραφών που θα βοηθήσουν στην βελτίωση και το βήμα παραπάνω που ήδη έδειξε ότι μπορεί η ομάδα. Μετά το θέμα του προπονητή), θα γίνει και το ξεκαθάρισμα… olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ