2012-04-12 23:03:05
Φωτογραφία για Πως είδαν οι Τούρκοι τη σύλληψη του Άκη
Ως τον υπουργό που έφεραν τα Ίμια, χαρακτηρίζει μερίδα του τουρκικού τύπου τον κ. Άκη Τσοχτζόπουλο με αφορμή την σύλληψή του -Η Turkiye με τον τίτλο «Συνελήφθη ο Έλληνας πρώην Υπουργός» γράφει ότι ετέθη υπο κράτηση ο πρώην ΥΠΕΘΑ της Ελλάδας Ακης Τσοχατζόπουλος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή. Ο κ Τσοχατζόπουλος-γράφει- κατηγορείται ότι είχε πάρει προμήθεια ύψους 8 εκ ευρώ κατά την αγορά οπλικών συστημάτων από την Γερμανία.

-Η Hurriyet αναφέρεται στην σύλληψη σε ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα με τον τίτλο « Υπο κράτηση ο Υπουργός που είχε έρθει με τα Ίμια» και σημειώνει ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αναλάβει ΥΠΕΘΑ μετά από μερικούς μήνες από την κρίση των Ιμίων το 1996 και έμεινε στα καθήκοντα αυτά επι 5 χρόνια.

-Η Taraf αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Συνελήφθη ο πρώην Υπουργός».

-Η Star αναφέρεται ειδησεογραφικά με τον τίτλο «Συνελήφθη ο πρώην ΥΠΕΘΑ του γείτονα» .


-Η Bugun γράφει για το θέμα με τον τίτλο « Συνελήφθη ο υπουργός που είχε πάρει προμήθεια από τους Γερμανούς».

-Η Αksam αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο « Ο Ελληνας πρώην υπουργός υπο κράτηση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

-Η Sabah αναφέρεται στο θέμα σε ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τον τίτλο «Συνελήφθη ο πρώην Υπουργός Αμυνας της Ελλάδας».

-Η Zaman αναφέρεται ειδησεογραφικά στο θέμα με τον τίτλο «Υπο κράτηση ο πρώην Υπουργός για την προμήθεια».

-H Cumhuriyet γράφει για το θέμα σε ανταπόκριση του Moυράτ Ιλέμ από την Αθήνα με τον τίτλο «Σύλληψη –σοκ στην Ελλάδα». Στην ανταπόκριση γράφει ότι χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην Ελλάδα για σύλληψη και το αποτέλεσμα προκάλεσε σοκ. Ο κ Τσοχατζόπουλος που ήταν σχεδόν σε κάθε κυβέρνηση, επί ΠΑΣΟΚ, Υπουργός Άμυνας , συνελήφθη . Σημειώνεται ότι είχε διαπιστωθεί πως ο κ Τσοχατζόπουλος έχει γραμμένα σε μέλη της οικογένειας του 55 διαμερίσματα και οι αντιφατικές του καταθέσεις είχαν γίνει αιτία στην διερεύνηση για την αλήθεια. Ο κ. Τσοχατζόπουλος συνελήφθη μετά από εντολή της Εισαγγελέως Ελένης Ραϊκου και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Στην ανταπόκριση σημειώνεται ότι ενδέχεται οι συλλήψεις να αυξηθούν.
prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στερνή μου γνώση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στερνή μου γνώση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ