2012-04-10 10:50:58
Φωτογραφία για ΔΗΛΑΒΕΡΗ: ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
Στα ψυχικά αποθέματα που επέδειξαν οι βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού απέδωσε η Αθηνά Δηλαβέρη την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και την εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό».

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη της πως το συγκεκριμένο τμήμα των ερυθρόλευκων θα στηριχτεί περισσότερο μετά τις επιτυχίες των δύο τελευταίων ετών.

Αναλυτικά, η λίμπερο του Ολυμπιακού μίλησε για:

-Την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός και ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Περίμενα πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν δυνατός. Ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς το παιχνίδι. Ήμασταν 2-1 πίσω στα σετ, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίτο σετ σε κάποιες λεπτομέρειες. Μετά όμως είχαμε πιο πολλή ψυχή και περισσότερο πάθος, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και αποτέλεσμα ήταν να γυρίσουμε το ματς».

-Την παρουσία της ομάδας στο ματς Ολυμπιακός-Κέρκυρα:

«Γυρίσαμε την Κυριακή από την Πρέβεζα και πήγαμε κατευθείαν στο ‘Καραϊσκάκη’. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Οι περισσότερες από μας έφυγαν στο ημίχρονο από το γήπεδο, γιατί ήμασταν πολύ κουρασμένες».

-Το μέλλον του τμήματος:

«Ελπίζω και πιστεύω πως θα στηρίξουν καλύτερα το τμήμα, αφού είναι ο δεύτερος συνεχής μας τίτλος. Τόσα χρόνια η ομάδα έχανε συνεχώς από τον Παναθηναϊκό, αλλά φέτος τα πήγαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ