2013-09-26 22:40:05
Φωτογραφία για Dancing with the stars 4: Ποιοι παίκτες αποχώρησαν λίγο πριν την έναρξη;
Στα μέσα του Οκτώβρη, γύρω στις 14, ξεκινά το Dancing with the stars iv και η παραγωγή είχε κλείσει τους δεκατέσσερις συμμετέχοντες.

Μέχρι πριν λίγο γνωρίζαμε ότι οι συμμετέχοντες στο σόου είναι οι: Ο Άλεξ Κάβδας, ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Σάκης Αρσενίου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Θάνος Καληώρας, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελισάβετ Σπανού, η χάλκινη Ολυμπιονίκης, Κλέλια Πανταζή, η Χρύσπα, η Βίκυ Κάβουρα και η Κωνσταντίνα!

Όμως, τελευταία στιγμή αποχώρησαν δυο ονόματα. Η Ελισάβετ Σπανού και η Βίκυ Κάβουρα! Ο λόγος;

Η Ελισάβετ Σπανού θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού και η Βίκυ Κάβουρα θα συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα». Έτσι οι δυο κυρίες αποχώρησαν και τα άτομα της παραγωγής του Ant1 τρέχουν και δεν φτάνουν, μιας και πρέπει άμεσα να βρουν άλλους συμμετέχοντες! Ήδη βρήκαν την μία διαγωνιζόμενη... Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη! Άραγε το δεύτερο άτομο ποιο θα είναι που θα συμμετέχει στο σόου και θα δείξει τις χορευτικές του ικανότητες; Πάντως η Ελισάβετ Σπανού και η Βίκυ Κάβουρα έκλεισαν δουλειές με το Μεγάλο Κανάλι, λέτε να έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο στην αποχώρησή τους;

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ