2012-04-10 01:38:18
Φωτογραφία για ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ…
Τί τις θέλεις τις συνεντεύξεις Αντωνάκη Κομανέτση; Δε σουείπαν τα σούπερ σαΐνια που σε περιτριγυρίζουν και σου κάνουν αέρα, ότι  κάθε φορά που θα δίνεις συνέντευξη μαυρογιαλούρειαςεκδοχής, θα σου στοιχίζει και μια βουτιά του ενός πόντου;

Η λογική σου σπάει κόκκαλα, τι να σου πω; «Ό,τιέπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Ο κ. Παπανδρέου είχε φέρει την Ελλάδα στο χείλοςτου γκρεμού, δεν μπορούσα εγώ να την σπρώξω να πέσει».

Σωστά πολύ σωστά, εσύ δεν την έσπρωξες από το χείλος του γκρεμού, της έδωσεςμια γερή κλωτσιά στα πισινά και την έστειλες στα τάρταρα της εξαθλίωσης και τηςαβεβαιότητας!

Αλλά που ‘σαι, Κομανέτση; Μάλλον δεν το ξέρεις, αλλά δεν πειράζει και να τομάθεις, ίσως να σου κάνει και καλό.  Στηνπολιτική ισχύει το «κλωτσιά έδωσες,κλωτσοπατινάδα θα λάβεις…»

Εμένα, πάντως, το άλλο που είπες μου άρεσε. Ακούγοντάς σε ένιωσα ένα κενό απόκάτω μου, «δεν βλέπω για ποιο λόγο θα πρέπεινα υπάρχουν κόμματα διαμαρτυρίας χωρίς θέσεις και ιδεολογία. Όποιος τα ψηφίσειθα είναι σα να δίνει ασυλία στο ΠΑΣΟΚ»


Δε μου λες ρε Αντωνάκη, επικοινωνείςμε τη μυαλοθήκη σου ή θέλεις να πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε ζαρζαβατομαλάκες;

Ώστε έτσι έ; Όποιος τα ψηφίσει θα είναι σα να δίνει ασυλία στο ΠΑΣΟΚ!

Εσύ ρε Κομανέτση, δεν έδωσες ασυλία στο ΠΑΣΟΚ; Ακόμα και τώρα με το ΠΑΣΟΚσυγκυβερνάς η κάνω λάθος; Μέχρι στον πατριδοφονιά τον Παπακωνσταντίνου έδωσεςασυλία! Στον άνθρωπο που επί δύο χρόνια σε έβριζε πατόκορφα!

Κρίμα, τόσα χρόνια στην έρημο του περιθωρίου και δεν έμαθες αυτό που το ξέρεινεράκι κι ένα μικρό παιδί: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…»

Θα το μάθεις, όμως, Αντωνάκη Κομανέτση, θέλεις δε θέλεις θα το μάθεις, ηζωή είναι ο καλύτερος δάσκαλος. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΟΛΥΑΡΓΑ!    HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ