2013-09-10 20:53:13
Φωτογραφία για Δύο προβλήματα για την εκπομπή της Mενεγάκη
Δύο ξαφνικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής, από το πουθενά, αναστατώνουν την ηρεμία της "Βασίλισσας" και την αναγκάζουν να βρει λύσεις! Ειδικά στο πρώτο που έχει να κάνει με βασική συνεργάτιδά της Όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή, αφού συνεργάτιδά της της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής της πέντε μέρες την εβδομάδα! Ο λόγος για την αστρολόγο Άση Μπήλιου, που ενημέρωσε την Ελένη πως μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην παρουσιάστρια, η οποία έχει αδυναμία στη στήλη των ζωδίων, μία στήλη που «χτυπά» κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης!

Το 2ο... πρόβλημα!

Φέτος στην κυπριακή τηλεόραση δεν θα προβάλλεται η πετυχημένη εκπομπή της παρουσιάστριας, αφού λόγω κόστους το Σιγμα δεν την επέλεξε ανάμεσα σε αυτές που αγόρασε από τον Alpha Ο κύβος ερρίφθη… Το ΣΙΓΜΑ δεν θα προβάλλει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα σεζόν.


Ο πρώτος λόγος είναι η οικονομική κρίση, η οποία ανάγκασε το κυπριακό κανάλι λόγω κόστους να μηνεπιλέξει τη συγκεκριμένη εκπομππή ανάμεσα σε αυτές που θα αγόραζε από το κανάλι της Κάντζας.

Ο δεύτερος λόγος, σύμφωνα με το περιοδικό TV Μανία, είναι ότι η ωραία «Ελένη» δεν κατάφερε πέρυσι να δώσει νούμερα στο κανάλι, ούτε στην πρωινή, ούτε στην απογευματινή ζώνη που έπαιζε σχεδόν ταυτόχρονα με την Ελλάδα.

Από το πρόγραμμα του Alpha το κανάλι προς το παρόν αγόρασε το «Μες την Καλή Χαρά», τις «Οικογενειακές ιστορίες» και το «Πάμε Πακέτο».

Πηγή: real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ