2013-09-07 20:59:05
Φωτογραφία για Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος
Γράφει ο Μπρακατσούλας

Μήπως είμαστε έτοιμοι για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Πυρηνικά, χημικά, βιολογικά και έτσι;

Ναι ! Αρκετά με τις κρίσεις και τα ημίμετρα.

Το είπε και ο Παΐσιος και ο Νοστράδαμος και η αποκάλυψη του Γιάννη ότι στους καιρούς μας , θα γίνει το μεγάλο μπαμ και μη σου πω και η δευτέρα παρουσία!

Άσε που με έναν πόλεμο θα αποκτήσουμε και νέα γιορτή, μακάρι εκεί κοντά στο Φεβρουάριο που ναι νεκρός μήνας , να βγούνε μία ακόμα τα τανκς και οι φαντάροι να παρελάσουν.

Εγώ δε θα πολεμήσω γιατί δεν γουστάρω πατρίδες και τέτοια, γι αυτό θα πάω στο Θιβέτ να γίνω γκουρού , να κάνω όλη μέρα μομ μομ μομ , μέχρι να ενωθεί το πνεύμα με το Σύμπαν.

Εσείς όμως η εθνικιστές και πατριδολάγνοι να πάρετε τα όπλα και να είστε standby, τι σας έχουμε μόνο για ρατσισμό,φανφάρες και νταηλίκια, να κάνετε και τίποτε χρήσιμο!

Θα μου πείτε ότι θα σκοτωθεί πολύς κόσμος , κρίμα, αλλά η μ@@ακία πληρώνεται


και ο πιο αθώος είναι συνυπεύθυνος για για το τι συμβαίνει στη γη

Από που να ξεκινήσεις , από τη φανατίλα τη θρησκευτική που για χάρη της χύνεται ποτάμι αίμα, μέχρι το ξεζούμισμα της φύσης στην αναπτυγμένη δύση.

Ο φανατισμός , η βλακεία, η ματαιοδοξία, ο Θεός και η έλλειψη πνευματικότητας κάνουν τους πολέμους.

Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε στο κατώτερο, ανεξέλεγκτο, επίπεδο της ανθρώπινης φύσης , διότι είμαστε κατακλυσμένοι ασυνείδητα από ενστικώδικο ανικανοποίητο επιθετικό-σ@ξουαλικό Φροϊδικό "Αυτό" ,το οποίο σε συνδυασμό με το μηχανισμό άμυνας εκλογίκευσης (εκλογικεύουμε για να δικαιολογήσουμε τις πράξεις μας πχ για χάρη του Θεού εγκληματώ) μπορεί να μας οδηγήσει στις πιο αποτρόπαιες πράξεις, να πυρπολήσουμε τον κόσμο.

Και πολύ αργήσαμε!

(Υπάρχει φυσικά και το υπερεγώ των ενοχών και ένα αδύναμο σχεδόν ανύπαρκτο λογικό εγώ. Βρίσκονται όλα σε σύγκρουση και γαμιέται ο Δίας. Διαβάστε λίγο ψυχανάλυση να μάθετε περισσότερα.)

Και πως μαζεύεται τούτο; Μαντέψτε. Ε Ν Δ Ο Σ Κ Ο Π Η Σ Η!

Να βρούμε εκείνη την πνευματικότητα που θα μας φέρει πιο κοντά στην ανθρώπινη σοφία. Δηλαδή να φύγουμε από την Αμερικανιά, την ανάπτυξη, τον καπιταλισμό, τον καταναλωτισμό, και όλα τα αυτά που μας στέλνουν ακόμα πιο κοντά στο ζωικό βασίλειο.

Τι ωραία που τα λέω ! Να τα εφάρμοζα κιόλας... Θα πάω όμως στο Θιβέτ και θα μάθω!

Και σεις να πάτε στον ψυχαναλυτή να τιθασεύσετε το ζώο μέσα σας.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πάμε καλύτερα όλοι μαζί στο διάολο; Να τελειώνουμε με την ανθρωπίλα.

Τρίτος παγκόσμιος τώρα! Ομπάμα ξεκίνα brakatsoulas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο κόσμος που αλλάζει...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο κόσμος που αλλάζει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ