2013-09-03 16:11:04
Φωτογραφία για Ο Σεπτέμβρης φέρνει μπλόκα στους πλειστηριασμούς στο Ηράκλειο
Νεό ραντεβού δίνουν αύριο Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείου Ηρακλείου τα μέλη της κίνησης Λαϊκή Στάση Πληρωμών σε μια προσπάθεια ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες. Στόχος της κίνησης δεν είναι άλλο από το να παγώσουν οι πλειστηριασμοί των ιδιωτικών περιουσιών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

Ο κυβερνητικός φασισμός ξεπέρασε κάθε όριο ξεδιαντροπιάς και βαναυσότητας.Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους εξωτερικούς εντολείς βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το ξεπούλημα των κατοικιών του πολίτη.Η Λαική Στάση Πληρωμών δικαιώνεται για τους αγώνες που τόσο καιρό δίνει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,παρ'ότι αρκετοί συμπολίτες,μας τόνιζαν ότι η ώρα της πρώτης κατοικίας δεν θα έρθει ποτέ.Όμως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε συντονισμένα με συνεχείς αγώνες,παρόντες στις επάλξεις και με αμείωτο πάθος για την ελευθερία

Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε,πλέον δεν περισσεύει κανείς!!Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.


Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Ολοι την Τεταρτη 4/9/13 και ώρα 15:15 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

- Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Να πουμε ναι στον κοινο αγωνα-να καταργησουμε στην πραξη τα μνημονια!

Δε θα αφησουμε κυβερνηση, κεφαλαιο, εε, δντ να μας οδηγησουν στην καταστροφη!

Με αγωνες διαρκειας, με παλλαϊκο ξεσηκωμο στη δουλεια, στη γειτονια, στις σχολες, μπορουμε να νικησουμε!

Όλοι την Τεταρτη 04/09/13 και ώρα 15:15 στο ειρηνοδικειο για την επομενη συνελευση!!!!

Να δηλωσουμε την αντιθεση μας στην πολιτικη της τροϊκας και των μνημονιων.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άνδρας με τις... 3.000 γυναίκες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άνδρας με τις... 3.000 γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ