2013-08-31 11:43:03
Φωτογραφία για Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Μιχάλη Aσλάνη
Βαρύ πένθος επικρατεί στην γειτονιά του Μιχάλη Ασλάνη, στην Χαλκίδα, όπου φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον σχεδιαστή.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου και η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δική του επιθυμία να θαφτεί στον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής του.

Από τις 10:00 το πρωί πλήθος συγγενών και φίλων του Μιχάλη Ασλάνη άρχισαν να συγκεντρώνονται στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο της μόδας και πάνω από όλα τρυφερό και καλόκαρδο άνθρωπο, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, η Ρέα Τουτουνζή, η Σάσα Σταμάτη, ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Με δάκρυα στα μάτια οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν στην εκκλησία όπου βρίσκεται το φέρετρο με το άψυχο σώμα του σχεδιαστή. Πάνω σε αυτό μια από τις φωτογραφίες του σε μια χρυσή κορνίζα.

Τραγικές φιγούρες οι αδερφές του, οι οποίες σπαράζουν μπροστά από την φωτογραφία του, προκαλώντας ανατριχίλα Πηγή: star

Φωτο από tlife
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ