2013-08-27 02:16:04
Φωτογραφία για Tablet με Windows RT από τη Nokia
Στην τελική ευθεία για την παρουσίαση ενός tablet με Windows RT βρίσκεται η Nokia, σύμφωνα με το theverge.com, το οποίο... επικαλείται πηγές ενημερωμένες για τα σχέδια της φινλανδικής εταιρείας.

Το tablet, με την κωδική ονομασία Sirius, θα έχει οθόνη 10,1 ιντσών και όπως φαίνεται, σε φωτογραφία που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες, ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή και τα χρώματα των Lumia Windows Phone.

Εικάζεται ότι το tablet της Nokia θα είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από το iPad. Η βασική του κάμερα θα έχει αισθητήρα 6 Mpixels, ενώ αυτή της εμπρός όψης - για βιντεοκλήσεις - θα ακολουθεί την πεπατημένη των 2 Mpixels.

Η ανάλυση της οθόνης θα είναι στα 1920x1080p, με αυξημένη φωτεινότητα προς διευκόλυνση της χρήσης σε εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα εφοδιάζεται με τον νέο τετραπύρηνο Snapdragon 800 της Qualcomm και η αυτονομία του με συνεχή σύνδεση σε LTE δίκτυο θα φτάνει τις 10 ώρες.

Η χωρητικότητά θα είναι επεκτάσιμη μέχρι τα 32 Gb μέσω microSD και θα διαθέτει θύρες micro HDMI και USB.

H τιμή του Sirius εκτιμάται ότι θα είναι ανάλογη του iPad και ένα από το πρώτα αξεσουάρ που συνοδεύουν το λανσάρισμά του θα είναι ένα επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Η επίσημη παρουσίασή του πιθανολογείται ότι θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, σε εκδήλωση που έχει ήδη προγραμματίσει η Nokia. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μεγάλο σπορ coupe της Volvo
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μεγάλο σπορ coupe της Volvo
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ