2013-08-23 00:41:18
Φωτογραφία για Πρόταση της Μπενφίκα για Φέισα
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαιώνουν πως η Μπενφίκα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του Λιούμπομιρ Φέισα. Πιθανολογείται πως η προσφορά είναι πάνω από 3.000.000€.

Το φετινό καλοκαίρι είναι καυτό για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός από τις 15 μεταγραφές που έχει κάνει, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν και συνεχίζουν την καριέρα τους αλλού.

Ο Γκρέκο πήγε στην Λιβόρνο, ο Αμπντούν στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Τζιμπούρ ψάχνει ακόμα ομάδα,  ο Χολέμπας είχε ένα φλερτ με την Μπεσίκτας, ενώ πλέον μας προκύπτει ένα νέο σήριαλ με τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (21/8) τα πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων, έγραφαν για πρόταση της Μπενφίκα, για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού. Λίγες ώρες αργότερα, από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ διέψευδαν τα σενάρια, όμως πλέον το σήριαλ παίρνει άλλη τροπή.

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας επιβεβαιώνουν πως οι "Αετοί" της Λισσαβόνας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 25χρονο διεθνή μέσο και έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πρόταση είναι μεγαλύτερη από 3.000.000€ και όπως έχουν ξεκαθαρίσει από τον Ολυμπιακό, αν τα ποσά τους ικανοποιούν είναι έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ