2013-08-09 12:00:12
Φωτογραφία για Το εργοστάσιο της Fiat Bielsko Biala λαμβάνει το βραβείο Automotive Lean Production 2013
Το βραβείο "Automotive Lean Production " στην κατηγορία Excellent Value Chain έχει ανατεθεί στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala, μετά την ανάλυση και τη διαδικασία αξιολόγησης από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που επιλέγονται από το γερμανικό περιοδικό "Automobil Produktion» και από την εταιρεία συμβούλων "Agamus Consult ".

Περισσότεροι από 1.100 εργαζόμενοι παράγουν στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala (Πολωνία) κινητήρες για διάφορα μοντέλα της Fiat.

Το σύστημα παραγωγής, το οποίο έφθασε στο επίπεδο Gold Award του World Class Manufacturing, απέδειξε στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων την υψηλή απόδοση όλων των διαδικασιών παραγωγής.

Από το 2007 το εργοστάσιο έχει υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 projects μέσα σε μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης που οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως τις 2.090 ημέρες χωρίς ατυχήματα ή τη συστηματική μείωση του κόστους παραγωγής ανά μονάδα και την αναβάθμιση όλων των ποιοτικών δεικτών των προϊόντων .


Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων είναι το κλειδί της επιτυχίας του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία βελτίωσης (το τελευταίο έτος κάθε εργαζόμενος συνέβαλε καταθέτοντας κατά μέσο όρο 32 προτάσεις βελτίωσης) και οι χειριστές των μηχανημάτων έχουν ενεργή συμμετοχή στις βασικές διαδικασίες συντήρησης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Wolfsburg (Γερμανία) στις 23 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του 8ου συνεδρίου που διοργάνωσε η «Automobil Produktion» και Agamus Consult.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ