2013-07-20 15:36:03
Φωτογραφία για Οι εφοπλιστές προαιρετικά, οι άνεργοι και συνταξιούχοι υποχρεωτικα.
Με περισσό θράσος χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων(λέμε τώρα....), σε συνάντηση που είχε με ελληναράδες εφοπλιστές, ανακοίνωσε, ότι οι δεύτεροι θα συνεισφέρουν εθελοντικά 140 εκ. ευρώ, για να βοηθήσουν τα δημόσια οικονομικά. Τόσα χρόνια, λόγω πληθώρας φοροαπαλλαγών δεν πλήρωναν τίποτα, και τώρα εθελοντικά θα βοηθήσουν. Χοντρό δούλεμα φάγαμε από τον Σαμαρά, με λίγα λόγια. Έβαλε τους φίλους του, εφοπλιστές, να τον βοηθήσουν με το χτίσιμο του νέου Success Story με μία δήλωση, χωρίς αντίκρισμα. Εθελοντικά, δηλαδή πόσοι πιστεύετε ότι θα δώσουν ευρώ, αυτοί οι κύριοι;;

 Εδώ δεν λειτουργούν οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί για βεβαιωμένες οφειλές μεγαλοκαρχαριών, θα λειτουργήσουν για τις εθελοντικές συνεισφορές τους!

Από την άλλη, με τα φορολογικά νομοσχέδια των 3 τελευταίων ετών, εισπράττουν νέα χαράτσια, αυξημένους υφιστάμενους φόρους, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, ακόμα και από άνεργους(τα περίφημα τεκμήρια)
. Όλα τα παραπάνω, για αυτές τις κατηγόριες, την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν επιβάλλονται εθελοντικά, αντιθέτως είναι πέραν για πέραν υποχρεωτικά. Και μάλιστα οι εκάστοτε υπουργοί Οικονομικών, από αυτούς κάνουν κατάσχεση των πενιχρών εισοδημάτων τους ή και απειλούν με κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας τους.

Το "Κράτος Δικαίου" λοιπόν, ληστεύει τους εξαθλιωμένους Έλληνες από την μία, και συνεχίζει από τους πραγματικά έχοντες, να μην εισπράττει ούτε ευρώ, και να αφήνουν να προκαλούν την κοινή γνώμη, με εικονικές εθελοντικές συνεισφορές.

Άνεμος Αντίστασης
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ