2013-07-09 22:53:04
Φωτογραφία για Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πρέβελη με συλλήψεις... κατασκηνωτών
Στην παραλία της Πρέβελης έκαναν επιχείρηση οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλαμβάνοντας και κάνοντας προσαγωγή ατόμων όχι μόνο για... μοκροποσότητες ναρκωτικών αλλά και ατόμων που είχαν στήσει τις σκηνές τους κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας, σε τουριστικές περιοχές, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή «Λίμνη Πρέβελη», του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 50χρονος ημεδαπός και 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.),για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα άτομα (κατασκηνωτές) εκ των οποίων, σε επτά (7) από αυτούς, σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ίδρυσης και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (10.07.2013), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΜΕΣΑ ΤΟ... plan B ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΜΕΣΑ ΤΟ... plan B ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ