2013-06-15 16:01:03
Φωτογραφία για Σαράντα όλμοι στον βυθό της Τριχωνίδας!
Η παρατηρητικότητα ενός ψαρά πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή στον βυθό της Τριχωνίδας κοντά στις όχθες της Κάτω Μυρτιάς υπήρχε πολεμικό υλικό.

Ο ψαράς εντόπισε στα δίχτυα του κάτι που έμοιαζε με όλμο. Ο ψαράς ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου που στη συνέχεια ενημέρωσε αρμοδίως και προχθές στην περιοχή κατέφθασαν άνδρες της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύει στον Σκαραμαγκά.

Στήθηκε έτσι από την Πέμπτη μια επιχείρηση με όλους τους κανόνες που επιβάλλεται και αφού αποκλείστηκε η γύρω περιοχή οι δύτες ανέσυραν το πολεμικό υλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για όλμους ιταλικής προέλευσης, σαράντα συνολικά.

Το έργο των αδρών της ΟΥΚ ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα τη σκυτάλη πήραν πυροτεχνουργοί του Στρατού ερχόμενοι από τα Γιάννενα οι οποίοι εξουδετερώνουν τους όλμους με ελεγχόμενες εκρήξεις, όπως γράφουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα οι εφημερίδες «Γεγονός» και «Συνείδηση».

Η περιοχή του Αγίου Ηλία της Κάτω Μυρτιάς όπου γίνεται η επιχείρηση είναι αποκλεισμένη και επί τόπου βρίσκονταν προληπτικά ασθενοφόρο και όχημα της Πυροσβεστικής.

Την όλη επιχείρηση επιβλέπουν άνδρες του Α.Τ. Θέρμου που έχει και την ευθύνη.

agriniopress.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ