2013-06-03 16:18:04
Φωτογραφία για Αρχαιοελληνικοί μύθοι... Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...!
Τα μεγάλα συγγράμματα των Αρχαίων φιλοσόφων δεν γράφτηκαν ποτέ. Αυτά που διδάσκονται σήμερα στα πανεπιστήμια όλου το κόσμου, είναι γραμμένα από εξωγήινους που προσγειώθηκαν τυχαία στην Ελλάδα.

- Ο Πραξιτέλης, ο Λύσσιπος, ο Φειδίας ήταν κάτι σεξομανείς που έβλεπαν τσόντες όλη μέρα και μετά γιά να ξεδώσουν έφτιαχναν γυμνά αγάλματα.

- Ο Ικτίνος κι ο Καλλικράτης ήταν αποτυχημένοι αρχιτέκτονες που μόλις έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα, τον Παρθενώνα, εξοστρακίστηκαν. Δε φτάνει που μας έμεινε ο σκελετός με τις κολόνες, πιάνει και τόσα στρέμματα η ρημάδα η Ακρόπολη. Το καλύτερο φιλέτο της Αθήνας. Απερισκεψίες αρχαίων που τις πληρώνουμε εμείς τώρα. Πάντως το θέμα πρέπει να ψαχτεί εκεί στο υπουργείο, γιατί μάλλον δεν είχαν άδεια και μπορεί άνετα να κατεδαφιστεί.

- Οι νομοθέτες Σόλωνας και Λυκούργος έγραφαν κάτι ακατανόητα γιά σεισάχθειες, ενοχικά δίκαια, ιδανικές πολιτείες, που οι άλλοι λαοί δεν καταλάβαιναν, και τους κατέστησαν κομπλεξικούς και χαζούς. Γι'αυτό και μόνο οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν ακόμη και τώρα.


-Ο Σωκράτης ήταν super star της εποχής (είχε δίκιο η Ελπίδα που τον ξεμπρόστιασε στη Γιουροβίζιον) και τον δηλητηρίασε ο γιατρός του γιατί είχε γίνει πολύ σνομπ. Ανάλογη περίπτωση έχουμε και σήμερα...Βλέπε: Μαικλ Τζακσον.

- Ο Όμηρος πρέπει να μηνυθεί γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα παιδεύονταν τώρα τα παιδιά μας να διαβάζουν τις φαντασιώσεις ενός τυφλού. Αφού δεν βλέπεις βρε άνθρωπε, τι τις θες τις Ιλιάδες και τις Οδύσσειες??? Επιπλέον μας άφησε αμανάτι και το Ομηρικό ζήτημα να μας παιδεύει ες αεί.

- Ο άλλος ο κρετίνος ο Λεωνίδας, πιωμένος με 300 νοματαίους πήγε να τα βάλει με ορδές Περσών. Ο μόνος που πήγε να τον αποτρέψει ήταν ο Εφιάλτης. Μέγας ήρως. Γι'αυτό και στη Νεώτερη Ελλάδα έχουμε τόσους πολλούς "εφιάλτες".

- Η πραγματική αιτία του Κορινθιακού πολέμου, δεν ήταν οι επεκτατικές βλέψεις της Σπάρτης προς την Περσική αυτοκρατορία. Ο Κόνων και ο Πείσανδρος ήταν έμποροι ναρκωτικών, από τους μεγαλύτερους της εποχής και σε μιά συναλλαγή με τον Πέρση βασιλιά Αρταξέρξη Β¨ τα χάλασαν στις...μνες. Έτσι άρχισε ο Κορινθιακός πόλεμος.

Εξ ου και το γνωστό άσμα "το παπόρι απ'την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία".

- Επίσης γι'αυτά τα σαπιοκάραβα που έφτιαχναν δεν είχαν αφήσει δέντρο γιά δέντρο.

Ενώ άλλοι λαοί τα είχαν γιά να ανεβαίνουν επάνω και να λιάζονται από κάτω, (γιά το φυσικό τους ρόλο δηλαδή) οι δικοί μας τα έκοβαν γιά να φτιάχνουν τριήρεις. Ωιμέ..!!!

Έχω κι άλλα μυθεύματα να ανατρέψω αλλά δεν θέλω να μακρυγορώ.

Απλά να μην ισχυριζόμαστε εμείς, ω απόγονοι Ελλήνων, ότι είμαστε υπερήφανοι γιά το γένος μας και ότι δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.

Ντροπή της ιστορίας είμαστε. Οι Πέρσες ήταν λαοί, οι Τούρκοι ήταν λαοί, οι Γερμανοί ήταν λαοί που πάντα προσπαθούσαν να επεκτείνουν τη χώρα τους." που σε πονεί και που σε τσούζει", "σφάξε με αγά μ' ν'αγιάσω". Οι δικοί μας οι λελέδες κάνανε Παναθήναια, Ταυροκαθάψια, Ολυμπιακούς αγώνες και άλλες χαριτωμενιές. Έξοδα από τότε. Πως να συμμαζευτούμε εμείς οι νεώτεροι μετά ε??????

Προσωπικά τέτοια ρεζιλίκια δεν τα αντέχω. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Οσονούπω θα ζητήσω τη Γερμανική ή την Τούρκικη ιθαγένεια. Αυτοί τουλάχιστον έχουν να επιδείξουν ένα Χίτλερ, πολλούς Μωάμεθ Α' Β' Γ' Δ' Ε' ΣΤ', έναν Σουλειμάν μεγαλοπρεπή (που είναι και γνωστός και συμπαθής - ευτυχώς τα κανάλια μας ανοίγουν τα μάτια).

Εν κατακλείδι, ελπίζω κάποτε η ιστορία να αποκαταστήσει την αλήθεια, αρχής γενομένης από αυτή την έρευνα....!!!

Κασκανάκου Βάσω - Ιστορικός

Master, διδακτορικό, DESS, DESC, Doctorat στην AP (αρχαιολογία, παπαρολογία) μέσα σε 1 1/2 μήνα....!!!!

Ιστορικές πηγές:

1. Μπομπόλειον ίδρυμα

2. Institut de desinformation des citoyens grecs.

(Ινστιτούτο παραπληροφόρησης του Έλληνα πολίτη)

3. Πανευρωπαικό ίδρυμα αφορισμού των Ελλήνων συνεπικουρούμενο από την τρικομματική.

4. Ίδρυμα Κεμάλ Ατατούρκ.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ