2013-06-03 13:11:03
Φωτογραφία για Δράσεις για Energy Days στο δήμο Τρίπολης
Στα πλαίσια διοργάνωσης εκδηλώσεων για τις Ημέρες Ενέργειας (Energy Days) του προγράμματος SEAP-PLUS (Πρόγραμμα Ευφυούς Ενέργειας για την Ευρώπη), ο Δήμος Τρίπολης ως ενεργό μέλος του ...Συμφώνου των Δημάρχων (Covenant of Mayors), ανακοινώνει τις παρακάτω δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) καθώς και τη σχέση με την ενεργειακή και κλιματική αλλαγή.

α) Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της», με βραβείο από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ως κύριος έταιρος και γενικός συντονιστής του έργου SEAP-PLUS στην Ελλάδα.

β) Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, 9-10 π.μ., πραγματοποίηση ραδιοφωνικής συνέντευξης του Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη και του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Κατσαφάνα, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» με τον Δ. Μανιατάκο και τον Μ. Αρτόπουλο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης – 91.5 FM – με θέμα «Σύμφωνο των Δημάρχων και Ημέρες Ενέργειας».


γ) Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αιολικό και φωτοβολταϊκό πάρκο της περιοχής του Δήμου Τρίπολης, με τη συμμετοχή τριών (3) Δημοτικών Σχολείων και εκπροσώπων του Δήμου Τρίπολης.

δ) Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, για μια (1) ώρα, από 21:30 – 22:30, σβήσιμο των φώτων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Άρεως, Πλατεία Πετρινού και πεζοδρόμους Εθνικής Αντίστασης και Τάσου Σεχιώτη. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ