2013-05-14 19:48:12
Φωτογραφία για Eλένη Παναγιώτου: Η γυναίκα που βοήθησε στην αναγέννηση του Νίκου Γκάλη
Ο Νίκος Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος ίσως Έλληνας μπασκετμπολίστας και έχει χαράξει το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας του αθλήματος.

Ένας άνθρωπος σύμβολο που γαλούχησε γενεές ολόκληρες και έκανε την Ελλάδα να αγαπήσει το μπάσκετ και να το δει με άλλη ματιά. Η ζωή του Νίκου Γκάλη μέσα στο παρκέ είχε επιτυχίες και μόνο θετική πορεία με κάποιες μικρές δυσκολίες. Ωστόσο ο «δρόμος» της προσωπική του ζωή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ο θάνατος της πρώτης του συζύγου τον στιγμάτισε για χρόνια και δεν του ήταν καθόλου εύκολο να μαζέψει τα κομμάτια του. Η άτυχη Τζένη Ρήγα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1988. Με τον Νίκο Γκάλη γνωρίστηκαν το 1980, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 1984 και στη συνέχεια το 1985 έκαναν τον θρησκευτικό. Ακολούθησε ο χωρισμός τους το 1987, ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο μέχρι να βρει τραγικό θάνατο τον Μάιο του 1988, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, όταν το αυτοκίνητό της συγκρούσθηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκαν και δύο άλλα άτομα που επέβαιναν.


Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι ο Νίκος Γκάλης να καταφέρει να επουλώσει τις πληγές του. Την Ελένη Παναγιώτου την γνώρισε σε μια δεξίωση της Περιφέρειας και την παντρεύτηκε το 2005 και από τότε ζουν στο δικό τους σπίτι, μια τριώροφη μονοκατοικία στην Καλαμαριά, ενώ στην οικογένεια προστέθηκε δύο χρόνια μετά και η μικρή κόρη τους, η Στέλλα, που έχει το όνομα της μητέρας του.

Η Ελένη Παναγιώτου εργαζόταν στο τηλεοπτικό κανάλι «Μακεδονία» και είχε την πρωινή εκπομπή του καναλιού πριν την αναλάβει η Φαίη Σκορδά.

Η Ελένη είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή του Νίκου Γκάλη. Όσοι τους ξέρουν καλά κάνουν λόγο για έναν Γκάλη που πλέον είναι πιο χαλαρός και πιο φιλικός. Έφερε ηρεμία στην ζωή του και του χάρισε το μεγαλύτερο δώρο, την κόρη του, Στέλλα.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ