2013-05-08 22:45:28
Φωτογραφία για Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο καθρέπτης της απελπισίας των Ελλήνων σήμερα…
Ανώτεροι αξιωματικοί οι οποίοι, έχουν τιμηθεί με μετάλλια και παράσημα, με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες τους, αξιωματικοί που έχουν υπηρετήσει με πίστη και σθένος, εδώ και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Ελληνικά Ιδεώδη, σήμερα ζουν (το μεγαλύτερο από αυτούς ποσοστό) στα όρια της φτώχειας!

Τα στελέχη (εε και εα) υπέστησαν μειώσεις μέχρι 57% στις αποδοχές τους.

Ιστορική συμβολή των ΕΔ για τη σωτηρία της χώρας(!) όπως ευθαρσώς δήλωσε και με περίσσιο βερμπαλισμό ο υπ. Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Αρκετοί από αυτούς κάνουν και δεύτερη δουλειά για να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών τους. Οι περισσότεροι έχουν τρία και τέσσερα παιδιά.

Λόγω επαγγέλματος μετακινούνται συνέχεια. Οι εξώσεις πέφτουν κατά συρροή, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα σπίτια που ενοικιάζουν κοντά στα στρατόπεδα που υπηρετούν καθ’ όσον, το εύννομο κράτος τους έκοψε το επίδομα ενοικίου.


Η ΔΕΗ τους κόβει το ρεύμα γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν, όχι μόνον τα χαράτσια, αλλά ούτε και τους λογαριασμούς.

Πολλοί από αυτούς σταμάτησαν την εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά τους και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, γιατί δεν έχουν χρήματα να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Όλοι πλήρωναν τα ταμεία τους και σήμερα δεν μπορούν να εισπράξουν ούτε καν τις εισφορές τους. Κι όλα αυτά, επειδή αυτοί που μας κυβερνούσαν τα τελευταία 30 χρόνια, είχανε στήσει το δικό τους μαγαζάκι της κεντρικής οδού, τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ!

Όταν ένας εν ενεργεία αξιωματικός των Ε.Δ, βάζει τέρμα στη ζωή του για οικονομικούς λόγους, γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και αφήνει τρία παιδιά στο έλεος των ανθρώπων του Θεάτρου των Σκιών που μας κυβερνούν, τότε όλοι μας πρέπει να λυπόμαστε και να ντρεπόμαστε για τα χάλια της Πατρίδας μας!

Τότε, πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως αυτοί που μας κυβερνούν, δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι αλλά, έχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας… στηρίζοντάς τους (ως ομαδοποιημένη αγέλη…) με την ψήφο μας.

Εγχώριοι και ξένοι ολιγάρχες διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις κι εμείς, με την ανοχή μας και την ψήφο μας, ταΐσαμε τον Μινώταυρο… 

Μπράβο τους και μπράβο μας  http://www.madatoforos.com/%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82/
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ