2013-05-05 21:10:26
Φωτογραφία για «Λαμπάδιασε» ο εξοπλισμός καταστήματος- Τι αναφέρει ο επιχειρηματίας
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αποθήκη Στις φλόγες τυλίχτηκε, από... άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αποθήκη με εξοπλισμό καταστήματος, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πρις τις 3.00 τα ξημερώματα και άμεσα έσπευσαν στο σημείο 2 οχήματα με 5 άτομα, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά περίπου 1,5 ώρα αργότερα..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καταστράφηκε μέρος των αντικειμένων που βρίσκονταν στην αποθήκη.

Σε ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας αναφέρει:

"Εδώ και καιρό σχεδιάζουμε και έχουμε βάλει σε εφαρμογή την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας.Τη δημιουργία του πρώτου Wedding Cafe στην Ελλάδα στη Λεωφόρο Κνωσού 93.Το τελευταίο τριήμερο όπου άρχισε να γίνεται αισθητή αυτή η αλλαγή, ενημερωθήκαμε από τις Αρχές ότι υπάρχουν έντονες και επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για τις εργασίες που γίνονται στο κατάστημά μας.


Σαν να μην έφτανε αυτό, το βράδυ του Μ.Σαββάτου δεχτήκαμε μια άτιμη εμπρηστική επίθεση, με στόχο την πλήρη καταστροφή του οίκου μας, που συνάμα έθετε σε κίνδυνο και την ακεραιότητα ολόκληρης της πολυκατοικίας αλλά και τις ζωές των ενοίκων της.

Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Απομένει η εξιχνίαση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους πελάτες μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ως προς τη λειτουργία του οίκου μας".
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iUnlock:Cydia tweak update
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iUnlock:Cydia tweak update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ