2013-04-24 17:41:03
Φωτογραφία για Εθνικός οργανισμός... παρωδία υπουργειού υγείας
Ειναι τραγικο ενας οργανισμος ο οποιος εχει συσταθει υποτιθεται να εξυπηρετει τους πολιτες να εχει καταστει δυνάστης του Ο πολυς προεδρος του ΕΟΠΥΥ μονο στις τηλεοπτικες εκπομπες με αυταρεσκο υφος ξερει να λεει οτι ειναι προεδρος σε εναν οργανισμο με κυριο μελημα την εξυπηρετηση των πολιτων.

Αν κανει ο κ. πρωθυπουργος τεστ στο ποιοι αξιζουν σε νευραλγικες θεσεις του δημοσιου και ποιοι οχι, ας διαβασει τα παρακατω ή ας του τα μεταφερουν οι συμβουλοι του κι ας κρινει.

Ειμαι δημοσιος υπαλληλος και οπως καθε χρονο ετσι και φετος αποφασισα σαν νομοταγης πολιτης να θεωρησω τα βιβλιαρια ασθενειας, τοσο το δικο μου οσο και της συζυγου μου. Δεν υπηρξε μεχρι σημερα επι 34 χρονια που ειμαι στο δημοσιο κανενα προβλημα.

Τωρα ομως επι προεδριας του κ. Παπαγεωργοπουλου, οχι μονο αλλαξαν, αλλα απαγορευεται τοσο στο να θεωρησει καποιος το βιβλιαριο ασθενειας το δικο του και της συζυγου του οσο και στο να ενημερωθει στο τι μελει γενεσθαι επι αυτου του θεματος, αφου ο ΕΟΠΥΥ απαξιει να ενημερωσει τους συμβεβλημενους υπαλληλους οι οποιοι εχουν δωσει το αιμα τους τοσα χρονια σ' αυτη την απανθρωπη περιβοητη περιθαλψη.


Αρχισα λοιπον να επικοινωνω με το καθ' υλη αρμοδιο τμημα του εοπυυ στο νομο μου που ειναι τα Δωδεκανησα. Στα τηλεφωνα 2241028..., 2241028... επι τρεις ημερες συνεχως και ουδεμια απαντηση. Το περιεργο ειναι οτι ενω κανενας δεν σηκωνε το τηλεφωνο διαπιστωνα οτι καπου καπου βουιζε με σαφη ενδειξη οτι ηταν απασχολημενο, και λογικο συμπερασμα ηταν οτι επαιρναν τηλεφωνα αλλα δεν δεχονταν.

Μετα ανετρεξα στην κεντρικη ιστοσελιδα του ΕΟΠΥΥ στην οποια σημειωτέον, ενω αναγραφεται η οργανωση του με προεδρο και αντιπροεδρους, ω του θαυματος, δεν υπαρχει κανενα τηλεφωνο τους, δηλαδη μη μας απασχολειτε! Βρηκα λοιπον καποια τηλεφωνα αρχιζοντας απο το τηλεφωνικο κεντρο, 2106871..., 2106871..., 21068717..., 21068717... Επι μερες ματαια προσπαθουσα να επικοινωνησω. Κι εδω ιδια ιστορια δεν σηκωναν τηλεφωνο, αλλα τα τηλεφωνα αρκετες φορές εδειχναν απασχολημενα, δηλαδη εκεινοι επαιρναν. Μετα την τεταρτη μερα στον αριθμο 2106871... βγηκε επι τελους μια κυρια, και αφου της ειπα το θεμα ,δηλαδη με ποιο τροπο μπορω να θεωρησω τα βιβλιαρια ασθενειας με παρεπεμψε στο γραφειο του προεδρου σε άλλα τηλεφωνα

Ειχα την αφελεια να πιστεψω πως επι τελους τελειωσε το δραμα μου και ο γολγοθας. Αλίμονο ομως κι εδω τα ιδια. Δεν σηκωναν κανενα τηλεφωνο, αλλα κατα διαστηματα ολα ηταν απασχολημενα.

Εν κατακλειδι.

Ο ιδιος ο πρωθυπουργος πρεπει να καταλαβει επι τελους οτι επιλήσμονες δεν υπαρχουν μονο αναμεσα στους δημοσιους υπαλληλους, αλλα και μεσα στη κυβερνηση του!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ