2013-04-24 00:21:33
Φωτογραφία για Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε περισσότερες από έξι ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη και συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων με το Τριφύλλι. Δεν αποκλείεται να πάρει παράταση η ανακοίνωση για μετά το μπαράζ με την Ξάνθη.

Έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος στη συνάντηση έξι και πλέον ωρών που είχε την Τρίτη με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ βρήκε τη χρυσή τομή και στο πρόβλημα που είχε προκύψει τις τελευταίες μέρες για την αποζημίωση των συνεργατών του.

Ο 40χρονος τεχνικός πήγε το πρωί της Τρίτης (23/4) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο ενώ τα είπε από κοντά με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Παναγοπούλο και τη νομική σύμβουλο, Αθηνά Μπαλωμένου.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και το χαμόγελο του έδειχνε ότι όλα έχουν τελειώσει θετικά και άμεσα θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό.


Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν τα επόμενα 24ωρα, ίσως και την Τετάρτη αλλά οι ανακοινώσεις ίσως καθυστερήσουν και πάρουν παράταση για μετά τις 9 Μαίου και μετά το μπαράζ με την Ξάνθη στην Λάρισα.

Φυσικά αυτή η καθυστέρηση που αναμένεται να υπάρξει δεν εμποδίζει τον Γιάννη Αναστασίου να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Άλλωστε, έχει αποφασίσει για τα άτομα που θα στελεχώσουν το επιτελείο του, ο βοηθός του θα προέρχεται από την Αγγλία, ο Γιάννης Βονόρτας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τεχνικό τιμ, ενώ γυμναστής θα είναι ο Ολλανδομαροκινός, Γιουσέφ Φος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ