2013-04-21 07:35:02
Φωτογραφία για Διαζύγιο εδώ και τώρα θέλει ο Humphries
Ακόμη κι αύριο αν γινόταν θα έπαιρνε διαζύγιο από την Kim Kardashian ο τέως σύζυγός της Kris Humphries. Από τη στιγμή που χώρισε το ζευγάρι ο μπασκετμπολίστας επεδίωκε την ακύρωση και όχι την έκδοση διαζυγίου, καθώς, όπως έλεγε, δεν άντεχε η θρησκευτική του συνείδηση ένα διαζύγιο, επειδή ήθελε να ξαναπαντρευτεί καθολικά.

Ωστόσο, ξαφνικά χθες, ο συνήγορός του συμφώνησε σε όλυος τους όρους και τις πορϋποθέσεις που έθεσε η πλευρά Kardashian και το διαζύγιο εξεδόθη... εν ριπή οφθαλμού. Τι ακριβώς συνηγόρησε ώστε να συμφωνήσει ο Κris Humphries;

Φυσικά και υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο δένει καλά την περιουσία της Kim, κάτι που σημαίνει ότι αν πάνε δικαστικώς, ο μπασκετμπολίστας δεν θα πάρει δολάριο από τα λεφτά της τέως συζύγου του.

Επίσης, αντιμετωπίζεται αρνητικά από το δικαστήριο καθώςστην τελευταία ακροαματικη΄διαδικασία μέσα στην εβδομα΄δα ούτε καν εμφανίστηκε κι έτσι ο δικαστής δεν τον βλέπει με καλό μάτι, ενώεπιπλέον αν χάσει θα υποχρεωθεί να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα και την έκδοση του διαζυγίου, ένα ποσό που θα φθάσει και το 1 εκατ. δολάρια! Επιπρόσθετα, δεν υπάρχουν αποδείξεις απάτηςεκ μέρους της Kardashian που να δικαιολογεί την ακύρωση και όχι το διαζύγιο.


Τελευταία φημολογείται ότι ο Kris αισθανόταν πως ο γάμος του με την Kim είχε τελειώσει αμέσως μετά τον μήνα του μέλιτος, όπου εκείνη δεν ήθελε ποτέ να πάει. Όπως λένε πηγές "η 'Kim αισθανόταν πως ο γάμος είχε τελειώσει αμέσως μόλις ξεκίνησε. Ο'Kris ήθελε να μεταφέρει τα πράγματά του στο σπίτι της κι εκείνη φρίκαρε", είπε φίλος του μπασκετμπολίστα στο ΤΜΖ.

Ο δικαστής εν τέλει επιδίκασε το δικαστήριο κι έτσι η Kim Kardashian θα φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Ιούλιο χωρίς να είναι ακόμη παντρεμένη με τον Humphries. Ωστόσο, ενώ εκείνη αποχωρεί ελεύθερο πουλί από το δικαστήριο, όλοι αναρωτιούνται πού είναι ο Kanye West και γιατί την έχει αφήσει μόνη της από τον Φεβρουάριο που περιηγείται στο Παρίσι! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ