2013-04-15 01:11:12
Φωτογραφία για «Τέλος» το Internet για το Athens Indymedia kai ton 98fm;
Σε εβδομάδα (Δευτέρα έως Κυριακή) πανελλαδικών και διεθνών δράσεων αλληλεγγύης για τον δικτυακό τόπο εναλλακτικής ενημέρωσης athens.indymedia.org και τον 98fm, μετά τη διακοπή της πρόσβασής τους στο internet, καλεί η συνέλευση αλληλεγγύης.

Τη Δευτέρα στις 09:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Η συνέλευση αλληλεγγύης αναφέρει ότι διεκόπη η παροχή internet στα δύο μέσα από τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Σίμο Σιμόπουλο, κατ' εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια. «Πρόκειται για μια καταστολή και λογοκρισία που μόνο απολυταρχικά καθεστώτα έχουν μέχρι σήμερα καταφύγει (Συρία, Ιράν και Βόρεια Κορέα)» σημειώνεται.

Οι διαχειριστές των δύο μέσων επισημαίνουν: «Απαιτούμε το αυτονόητο δικαίωμα να εκπέμπουμε ελεύθερα μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το κοινωνικό άσυλο».

***

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε κατά πλειοψηφία το κείμενο της πολιτικής απόφασης για την πολιτική του κόμματος για το επόμενο διάστημα.

Η πολιτική απόφαση θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απορρίφθηκαν οι τροπολογίες της Αριστερής Πλατφόρμας για το νόμισμα και την πολιτική των συμμαχιών.Η επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου, οπότε θα αρχίσει και επίσημα ο προσυνεδριακός διάλογος για το συνέδριο που θα διεξαχθεί από 10 έως 14 Ιουλίου. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ