2013-04-07 11:34:04
Φωτογραφία για Οι τροφές που δεν πρέπει να αγγίξετε λίγες μέρες πριν τον γάμο
Είναι, ίσως, η πλέον σημαντική μέρα στη ζωή σας, και γι’ αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να αφήσετε ορισμένες τροφές να σας την χαλάσουν. Εξάλλου, έχετε κάνει τόσο κόπο για να βρείτε το τέλειο νυφικό και θα ήταν κρίμα... να νιώθετε ασφυκτικά μέσα σε αυτό λόγω της φουσκωμένης κοιλιάς, επειδή δεν θα έχετε χωνέψει σωστά. Δείτε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που θα πρέπει να αποφύγετε λίγες μέρες πριν τον γάμο!

1. Φασόλια

Τα φασόλια, περιέχουν ένα συγκεκριμένο είδος ζάχαρης, το οποίο δεν χωνεύετε εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν το συγκεκριμένο είδος φτάσει στο παχύ έντερο, τα βακτήρια σπεύδουν στο σημείο για να μπορέσουν να το διασπάσουν. Και τότε, είναι που κάνουν την εμφάνισή τους τα δυσάρεστα… αέρια! Γι’ αυτό, προτιμείστε ένα άλλο γεύμα πριν τη μεγάλη μέρα!

2. Τεχνητά γλυκαντικά

Μπορεί να μοιάζουν πως είναι καλύτερη επιλογή από την κλασική ζάχαρη, αλλά δεν είναι έτσι. Τα τεχνικά γλυκαντικά, περιέχουν ουσίες που δημιουργούν φούσκωμα και δυσφορίες σε μερικούς ανθρώπους. Μην το διακινδυνεύσετε, λοιπόν.


3. Junk food

Η οργάνωση ενός γάμου προκαλεί ιδιαίτερο άγχος στις νύφες. Έτσι, μπορεί να θέλετε να «ξεσπάσετε» σε μια μεγάλη πίτσα, σε σακούλες με πατατάκια και παγωτά. Μπορεί να για λίγο να κάνουν το άγχος σας να φύγει μακριά, αλλά την άλλη μέρα, το φούσκωμα θα είναι εκεί… Κρατηθείτε και προτιμείστε να μην το παρακάνετε.

4. Αλκοόλ

Μπορεί να μοιάζει σαν το τέλειο χαλαρωτικό, αλλά το αλκοόλ, μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Οι μπύρες ειδικά, είναι γνωστές για το φούσκωμα που προκαλούν, ενώ, οι μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών, θα κάνει τα μάτια σας την άλλη μέρα να είναι πρησμένα. Μην ξεχνάτε επίσης, πως το οινόπνευμα ευθύνεται και για την ξερή επιδερμίδα, κάτι που δεν θέλετε να έχετε τη μέρα του γάμου σας.

5. Σταυρανθή λαχανικά

Είναι γνωστό, πως λαχανικά όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο, βοηθούν για να έχει κανείς την τέλεια και επίπεδη κοιλιά. Δεν έχουν, όμως, άμεσα αποτελέσματα. Αντιθέτως μάλιστα. Όπως και τα φασόλια, περιέχουν μια συγκεκριμένη σακχαρώδη ουσία, η οποία προκαλεί, εκτός από φούσκωμα, και πολλά, πολλά, αέρια 6. Αλμυρά φαγητά

Μην το παρακάνετε με το αλάτι! Προκαλεί κατακράτηση υγρών, με αποτέλεσμα να μοιάζετε πρησμένες, και το νυφικό σας να σας στενεύει.

7. Ανθρακούχα ποτά

Σόδα, ανθρακούχο νερό, σαμπάνια και ό, τι άλλο περιέχει φυσαλίδες, κρατήστε το μακριά! Το διοξείδιο του άνθρακα που περιέχεται σε αυτά, θα πρέπει να βρει… διέξοδο από το σώμα σας. Μέχρι να γίνει αυτό, εσείς θα νιώθετε πρησμένες!

8. Γαλακτοκομικά

Αν και δεν συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι μία από τις κατηγορίες τροφών, που μπορούν να μην μπορεί ο οργανισμός να τις χωνέψει εύκολα. Γι΄αυτό, κρατήστε μια… πισινή και μην τα καταναλώσετε…

9. Τσίχλα

Είναι η εύκολη επιλογή για να αποκτήσετε δροσερή αναπνοή από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως, κατά τη διάρκεια του μασήματος, αναγκάζεστε να καταπίνετε πολλές φορές, κάτι που στέλνει στο στομάχι σας περιττό αέρα.

10. Γλουτένη

Είναι, επίσης, μια από τις ουσίες που δεν έχει άσχημα αποτελέσματα προς όλους τους ανθρώπους. Αλλά, και πάλι υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσετε περιστατικά ανεπιθύμητων αερίων και φουσκώματος, γιατί το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου, δεν του έχει ιδιαίτερη… συμπάθεια.
pkool Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ