2013-04-04 15:26:02
Φωτογραφία για «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του», δηλώνει ο σεναριογράφος του «Δυο Ξένοι»
Για την ιδιαιτερότητα του Νίκου Σεργιανόπουλου, η απόκρυψη της οποίας τον σκότωσε, μίλησε ο -σεναριογράφος του Δύο Ξένοι- Δημήτρης Αποστόλου.

«Πήγα στη δίκη (για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου) είδα, κατάλαβα περισσότερα από ότι έπρεπε και έφυγα. Το έγκλημα -από όσο έχω ακούσει- ήταν πάρα πολύ βίαιο, για έναν τόσο χαχόλο τύπο. Εκεί κρύβονται άλλα πράγματα που δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και δεν πιστεύω ότι θα τα ψάξει και κανείς. Ο Νίκος ήταν πολύ βασανισμένη ψυχή». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή fthis ο Δημήτρης Αποστόλου, που είχε συνεργαστεί στενά με τον Σεργιανόπουλο στους «Δυο Ξένους» και τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη».

Προσθέτοντας πως «Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε. Ήταν καταραμένη ψυχή με την ποιητική έννοια του όρου. Πιστεύω ότι πέθανε κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολύ βία για να βγει από μέσα του λες και είναι κουσούρι ή ένα σπυρί που σπάει και απλά καθαρίζει το δέρμα. Εκεί κάπου στα 16, 17 τον είχαν σκοτώσει το Νίκο και απλά τον θάψαμε στα 45. Αυτό ήταν ο Νίκος μία πάρα πολύ μαύρη ψυχούλα».

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ