2013-04-04 10:24:06
Φωτογραφία για Παπαθεοδώρου: Κανονικά το τεστ δεξιοτήτων στα Πρότυπα - Πειραματικά Λύκεια
«Το τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα Πρότυπα-Πειραματικά Λύκεια θα διεξαχθεί κανονικά» ξεκαθάρισε, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «αστειότητες» την ύλη που κυκλοφορούν διάφορα φροντιστήρια για το τεστ και ανακοινώνει ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι μαθητές θα παραλάβουν ένα υποδειγματικό τεστ, το οποίο αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου.

Ο υφυπουργός Παιδείας, απαντώντας στα ερωτήματα (και στην κριτική) της «Π», αποσαφηνίζει όλα όσα σχετίζονται με τις εξετάσεις του Ιουνίου, οι οποίες έχουν στρεσάρει μαθητές και οικογένειες και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει καμία ύλη, πρόκειται για προσπάθεια εγκλωβισμού των μαθητών και των οικογενειών τους από φροντιστήρια, που αυτή τη στιγμή κινούνται στο όριο της νομιμότητας».

Οπως αναφέρει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, «οι μαθητές των Πειραματικών είναι πολύ καλοί μαθητές κι επομένως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα».

«Ο αυξημένος αριθμός υποψηφίων για τη δοκιμασία δεξιοτήτων και γνώσεων στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της διαδικασίας αναβάθμισης των σχολείων αυτών».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ