2013-04-03 03:22:04
Φωτογραφία για «Tο παιδί θα φύγει αν βγάλουν τα μηχανήματα», δηλώνει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα
Δυσάρεστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα, με την οικογένειά του να ετοιμάζεται για μακροχρόνια μάχη.

«Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Ο Τόμας θα παραμείνει διασωληνωμένος στην εντατική για όσο αντέξει ή... μέχρι να γίνει το θαύμα. Οι γιατροί μας λένε ότι λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι είναι αθλητής μπορεί και να γίνει το θαύμα και σε αυτό ελπίζουμε». Αυτό είχε δηλώσει στο fthis πριν ένα 10ήμερο ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας.

Ο οποίος ξεκαθάρισε και χθες, μιλώντας στο star, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα...«φύγει».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά από 17 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΚΑΤ και τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ο εγκέφαλος του Τόμας δυστυχώς δεν έχει αντιδράσει ακόμη.

Ενώ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρωτόπαπας μιλώντας στην «Μεσημεριανή Μελέτη», οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή.

Πλέον, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το πρωτόκολλο της Μονάδας προβλέπει την πιθανότητα δρομολόγησης της διενέργειας ειδικών τεστ για τη διάγνωση τυχόν εγκεφαλικού θανάτου. Η ενεργοποίησή της γίνεται με απόφαση των γονέων και προϋποθέτει εισαγγελική εντολή προς εξειδικευμένους ιατρούς του νοσοκομείου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ