2013-03-29 22:21:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανελλήνια συγκίνηση και κινητοποίηση για το μαθητή του 11ου Γυμνασίου - Συναγερμός για να βρεθεί το ποσό της εγχείρησης
Πανελλήνια συγκίνηση και κύμα αλληλεγγύης έχει προκαλέσει η περίπτωση του μαθητή της Γ΄τάξης του 11ου Γυμνασίου Πάτρας, ο οποίος νοσηλεύεται με ινομύωμα εγκεφάλου και πρέπει να κάνει εγχείρηση, η οποία κοστίζει περί τα 80.000 ευρώ. Το θέμα, κάνει τον γύρο των ΜΜΕ ενώ τεράστια είναι η ανταπόκριση στο facebook και στο twiter.

Μετά το μάθημα ανθρωπιάς που έδωσαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα, να παραδώσουν τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει για την πενταήμερη εκδρομή τους, αλλά και η πράξη του Πατρινού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων "COFFEE ISLAND" Πάτρας που γυρίζει πίσω το ποσό στους μαθητές για να το διαθέσουν όπως επιθυμούν και πληρώνει ο ίδιος τα χρήματα που έδωσαν για το σκοπό αυτό, εκατοντάδες σχολεία από την Πάτρα, αλλά και όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν χρήματα για να μπορέσει να γίνει η εγχείρηση του μαθητή.

Την ίδια ώρα, χρήματα συγκεντρώνουν η ΕΛΜΕ Αχαϊας, αλλά και πολλοί σύλλογοι και ιδιώτες σε μια εκστρατεία αγάπης και ενδιαφέροντος που συγκλονίζει.

Ο μαθητής του 11ου ήταν υγιέστατος, όταν ξαφνικά άρχισε να δακρύζει το μάτι του και ακολούθησε διπλωπία. Οι εξετάσεις έδειξαν το ινομύωμα και όλοι έμειναν άναυδοι όταν άκουσαν πόσο κοστίζει μια τόσο λεπτή εγχείριση.

Ο αγώνας ανθρωπιάς για τον μικρό μαθητή, θα του δώσει ξανά πίσω τη χαρά της ζωής.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ