2013-03-20 21:43:07
Φωτογραφία για Η Katie Holmes ποζάρει τόπλες και εκτός από άλλα παιδιά θέλει λέει να γίνει δικηγόρος
Με σέξι καλοκαιρινή διάθεση η πρώην κυρία Tom Cruise, Kate Holmes, φωτογραφίζεται για το περιοδικό "Allure".

H Katie Holmes σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση ή τουλάχιστον αυτό είπε στο περιοδικό "Allure", στο εξώφυλλο Απριλίου του οποίου ποζάρει με πολύ σέξι διάθεση και πολύ λίγα ρούχα: "Τόσο ο πατέρας μου, όσο και ο αδελφός μου είναι δικηγόροι. Μου αρέσει ο πρακτικός τρόπος που σκέφτονται οι δικηγόροι".

Η 34 ετών πρώην κυρία Tom Cruise μετά το διαζύγιό της μένει στη Νέα Υόρκη με την έξι ετών κόρη της, Suri. Η 34 ετών ηθοποιός λέει ακόμα ότι μετά από ένα 2012 γεμάτο ένταση, εύχεται η νέα χρονιά να είναι ήρεμη για όλους. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά λέει ότι είναι "ανοικτή" σε αυτό.

Σχετικά με το θεατρικό στο Broadway, "Dead Accounts", το οποίο "κατέβηκε" μετά από επτά εβδομάδες δήλωσε ευγνώμων για την εμπειρία.

"Τόσο ο πατέρας μου, όσο και ο αδελφός μου είναι δικηγόροι. Μου αρέσει ο πρακτικός τρόπος που σκέφτονται"

Η Katie Holmes λέει ακόμα ότι το μυστικό ομορφιάς της είναι η ευτυχία και η συμβουλή που θα δώσει στην κόρη της είναι να βρίσκει την ευτυχία παντού. Λέει ακόμα, ότι δεν φοβάται να μεγαλώσει και δεν την απασχολεί να φαίνεται 25 ετών, ενώ δεν είναι.

Δείτε το βίντεο από την φωτογράφιση.

Πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ