2013-03-06 17:31:02
Φωτογραφία για Hugo Chavez...ηγέτης σίγουρα, αλλά τί; Σκέψεις αναγνώστη...
Απο χθες διακρίνω οτι έχει γίνει ένας πανικός στον κόσμο τον κοινωνικών δικτύων μετά τον θάνατο του Ουγκο Τσάβες.

Αριστεροί όλων των παρατάξεων αλλα και εκτός παρατάξεων έχουν ανεβάσει μια φωτογραφία του..ενα βιντεάκι του, ενα λινκ που λεει οτι πέθανε ο Ηγέτης, λογια απο δηλώσεις του..και άλλα πολλά! Για καλή μου τύχη είδα και φίλο Χρυσαυγίτη (που προφανώς δεν ξέρει την τύφλα του) να ανεβάζει ότι πέθανε ο Ουγκο Τσάβες.

Ηξερα πέντε πράγματα για τον πολιτικό ηγέτη της Βενεζουέλας, αλλα μετα απο όλο αυτό, οπως γίνεται συνήθως, θέλησα να μάθω περισσότερα.Οπότε έχω διαβάσει πάρα πολλά απο χθές το βράδυ και σιγά σιγα βλέπω το θεατρο του παραλόγου στο μεγαλείο του.Αν έβαζα μια αγγελία με τα παρακάτω στοιχεία..τι θα γινόταν στην Ελλάδα;;

Ζητείται κυβερνήτης της χώρας όπου: Να είναι παντρεμένος 2 φορές και χωρισμένος.

Στρατιωτικός με εκπαίδευση στους αλεξιπτωτιστές


Να έχει κάνει δυο απόπειρες πραξικοπήματος, με την μία μάλιστα να έχει 18 νεκρούς και 60 τραυματίες

Οταν θα εκλεγεί να μεγαλώσει την θητεία του προέδρου απο 4 χρόνια σε 6, και να περάσει μέτρο το οποίο να λεει οτι ο ίδιος πρόεδρος μπορει να επανεκλεγεί για δεύτερη φορά.

Σε οποιαδήποτε διαδήλωση να χρησιμοποιεί ελεύθερους σκοπευτές και να έχουμε 17 θύματα επειδή αντιδρούν κάποιοι για κάτι.

Να προλάβει πραξικόπημα με δικό του πραξικόπημα Να κάνει τον πρόεδρο των ενόπλων δυνάμεων...Υπουργό..(κατι μου θυμίζει αυτό)

Να προσπαθήσει να περάσει μεταρρυθμίσεις όπου....ο πρόεδρος θα μπορεί να διεκδικεί την προεδρία εφ'ορου ζωής...να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις...και να περιορίσει την ελευθεροτυπία Να λεει ανοικτά...οτι θα ψήφιζα Ομπάμα....(Εντάξει αυτός δεν ειπε και ευχαριστούμε τους Αμερικανούς)

Να μάχεται μέχρι αηδίας υπέρ της πατρίδας του...να είναι ταυτόχρονα Μαρξιστής Λενινιστής

Να κράζει το Αμέρικα, αλλα να μην σταματήσει ποτέ να το τροφοδοτεί με πετρέλαιο..

Και να ειναι μεγάλος λάτρης της εξουσιας

Να ειναι πιστός Χριστιανός

Και να φοράει στρατιωτική στολή...

Μεσα σε όλα αυτα επειδη ομως δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα...ας σκεφτούμε οτι έχει κάνει ανακατανομή του πλούτο..Εμεις οι έλληνες δεν ειμαστε σε θέση βεβαια, εφοσον δεν ζουμε εκει και δεν έχουμε προσβαση σε πληροφοριες τετοιες να ξέρουμε πως την έκανε. Επίσης έχει κάνει φοβερά καλά για την παιδεία και την υγεία της χώρας του, και ολα αυτα τον κάνουν Ηγέτη.Επίσης ήταν ανοιχτά σε κόντρα με την Αμερική και με όλο το σύστημα της παγκοσμιοποίσης.

Ενας μεγάλος άνθρωπος λοιπόν έφυγε χθές το βράδυ.. απλά η θεοποίηση ανθρώπων χωρίς να ξέρουμε ειναι άσχημο πράμα! Ας σκεφτόμαστε μόνοι μας...και οχι με τις γραμμές που μας δίνουν!

Καλο παράδεισο πάντως στον Commandate.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ