2013-02-25 18:33:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Πήγε στο Νοσοκομείο Ρίου για ορό κι έφυγε με πρησμένο χέρι σε άσχημη κατάσταση
Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου του Ρίου, όπου ασθενής διεκομίσθη με ζαλάδες και εμετούς. Ο ίδιος περιγράφει την περιπέτειά του ως εξής:

"Καθόμουν στην αναμονή μαζί με τους δικούς μου γιατί με κράταγαν να μην μην πέσω κάτω. Γιατροί πουθενά για πάνω από 4 ώρες και όλοι οι ασθενείς είχαν αρχίσει να φωνάζουν. Μετά από 4 ώρες και μετά από φασαρία με τις νοσοκόμες που ήταν εντελώς αδιάφορες, με πήραν για να με δουν. Γιατρός πουθενά και έτσι ήρθε μια νοσοκόμα να με εξετάσει, η οποία ήταν "τσαντισμένη" και μου μιλούσε πολύ εκνευρισμένη.

Έκρινε και μου είπε: "Μάλλον θέλεις ορό, δεν είμαι και σίγουρη αλλά πάντα πιάνει". Μάλλον; Εγώ τι να κάνω την ακούω και μου βάζει τον ορό αλλά δεν ήξερε ούτε τον ορό να βάζει με αποτέλεσμα να σπάσει η φλέβα μου και να μείνει το σιδεράκι του ορού μέσα στο χέρι μου. Τρελάθηκα στον πόνο, ενώ η νοσοκόμα στον κόσμο της σηκώθηκε κι έφυγε. Εγώ έτρεχα πανικοβλημένος με το χέρι μου να έχει πρηστεί από τον ορό.


Το επεισόδιο διαδραματίστηκε μπροστά στους άλλους ασθενείς οι οποίοι φώναζαν: Ρεεε δεν ντρέπεστε καθόλου; Κάποιος κύριος, συνοδός άλλου ασθενούς λογομάχησε με τη νοσοκόμα και με τον γιατρό που καθόταν στο γραφείο και περνούσαν την ώρα τους μιλώντας και λέγοντας σε όσους χτυπούσαν ότι έχουν δουλειά!

Ο παθολόγος που ήρθε μετά από τη φασαρία απλά με κοίταξε και μου είπε, άστο δε παθαίνει τίποτα, αλλά το χέρι μου όλο και πρηζόταν. Έφυγα με πρησμένο χέρι να πάω σε φαρμακείο να μου δώσουν κάποιο φάρμακο να ξεπρηστεί από το λάθος της νοσοκόμας που της έσπασε ο ορός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νοσοκόμα είχε δώσει εντολή να έρθει να με δει ένας ρευματολόγος. Το χέρι μου είναι ακόμα πρησμένο, μια μέτρα μετά, και μουδιασμένο".

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ