2013-02-20 15:49:07
Φωτογραφία για «Ήμουν για καιρό εθισμένος στο σεξ», δηλώνει ανερχόμενος Έλληνας ηθοποιός
Για τον εθισμό του στο σεξ και τις θυσίες που έκανε προκειμένου να σπουδάσει μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης, γνωστός από το «Αμάρτημα της Μητρός» και τις εμφανίσεις του στη stand-up comedy Οντισιόν του Αλέξανδρου Ρήγα, σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Μου αρέσει πολύ ο έρωτας. Υπήρξε περίοδος που ήµουν εθισµένος στο σεξ και που άλλαζα ερωτικές συντρόφους µε τροµερή ταχύτητα. Ήµουν πωρωµένος µε το ''σπορ'' και έβρισκα τροµερό ενδιαφέρον στο φλερτ. Ήµουν αυτό που λέµε ''κυνηγός''. Αλλά τώρα πια που πέρασε η περίοδος των 'πουκαµίσων', έχω ρίξει άγκυρα και θέλω να έχω µια γυναίκα δίπλα µου που να µε καλύπτει σε όλους τους τοµείς». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ ο ανερχόμενος ζεν πρεμιε.

Προσθέτοντας, όσον αφορά τις θυσίες που έχει κάνει «Στα 19 µου αποφάσισα να πάω στην Ιταλία για να κάνω το όνειρό µου πραγµατικότητα, να γίνω γιατρός. Οι γονείς µου ήταν αρνητικοί γιατί δεν µπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα και έτσι για ένα χρόνο δούλευα το πρωί ως καυστηρατζής και το βράδυ σε µπαρ για να µαζέψω χρήµατα. Έδωσα εξετάσεις, πέρασα, αλλά στους έξι µήνες άρχισαν να µου τελειώνουν τα χρήµατα, µε αποτέλεσµα να έρθω σε ρήξη και µε τους γονείς µου αλλά και µε τη σπιτονοικοκυρά µου, που µου έκανε έξωση. Για δυο τρεις ηµέρες λοιπόν αναγκάστηκα να µένω σε παγκάκι, όπου έµεινα άυπνος, έχασα τις αισθήσεις µου και έπεσα κάτω. Δεν µετανιώνω. Ήταν ένα τροµερό µάθηµα αυτό για µένα, γιατί µου έδειξε ότι µπορώ να τα καταφέρω κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ