2013-02-05 18:50:02
Φωτογραφία για Χρ. Μαρκογιαννάκης: Παραπέμπει στους εισαγγελείς τους συνεργάτες Παπακωνσταντίνου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews ο πρόεδρος της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ προτίθεται να κάνει χρήση της σχετικής διάταξης και να παραπέμψει στους εισαγγελείς... για ένορκη εξέταση τους συνεργάτες Παπακωνσταντίνου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται οι εργασίες στην προανακριτική επιτροπή της βουλής, για τη Λίστα Λαγκάρντ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και μετά την κατάθεση της κας Χατζή (την προηγούμενη εβδομάδα), η οποία ήταν διευθύντρια στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκύπτει τελικά ότι οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού ενδέχεται να μην ήταν μόνο 28... Ως εκ τούτου και με βάση τις πληροφορίες του BriefingNews , ο κος Μαρκογιαννάκης θα προτείνει όλοι οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού, κάνοντας χρήση και της σχετικής διάταξης που του δίνει το δικαίωμα αυτό, να εξετασθούν ενόρκως από τους εισαγγελείς και να μην παρουσιασθούν στην επιτροπή της βουλής.

Τη ίδια στιγμή η συνεργασία του προέδρου της προανακριτικής με τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη είναι καθημερινή, παρά τα όσα γράφονται για απουσία επικοινωνίας και συνεργασίας, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του κου Μαρκογιαννάκη.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ