2013-02-05 14:48:03
Φωτογραφία για Παρέμβαση Φεσσιάν για καταβολή προνοιακών επιδομάτων
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Χθες ο Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την απόφαση για έγκριση πίστωσης των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό σε όλους μας, για να γίνει αυτή η μεταβιβαστική πληρωμή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του προϋπολογισμού.

Μεγάλοι Δήμοι της Περιφέρειας όπως του Αγρινίου, από αύριο θα είναι σε θέση να τρέξουν τις διαδικασίες πληρωμής των επιδομάτων.

Κύριε Δήμαρχε, τα Άτομα με Αναπηρία βρίσκονται σε οικονομική ομηρία από την Κεντρική Κυβέρνηση αφού με δική της υπαιτιότητα έχει καθυστερήσει να καταβάλει τα χρήματα έγκαιρα. Μην γίνεστε συνένοχος στο έγκλημα της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης των ΑμεΑ και των οικογενειών τους. Λάβετε την πρωτοβουλία για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού για να τελειώνουμε με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο Δήμος Πατρέων δεν είναι δυνατόν να είναι αυτός που θα δώσει την χαριστική βολή, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Κατόπιν των παραπάνω, επειδή ο Δήμος Πατρέων έχει την κοινωνική και οικονομική ευθύνη απέναντι στους Αναπήρους πολίτες και στις οικογένειες τους για την επίσπευση των διαδικασιών της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων του Ν. Αχαΐας, σας παρακαλώ να κινηθείτε με τις κατεπείγουσες διαδικασίες που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις ακόμα και εάν αυτό απαιτεί την παρέμβαση σας στον Υπουργό για την έκδοση εγκυκλίου και την υπαγωγή της επιχορηγούμενης πληρωμής στα εξαιρέσιμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ