2013-02-04 20:42:35
Φωτογραφία για «Ραγκούσης για την Πάρο τέλος», είμαι απογοητευμένος από τους Παριανούς
Απογοητευμένος, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους συντοπίτες του Παριανούς, δείχνει ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Πάρου Γιάννης Ραγκούσης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην παριανή εφημερίδα «Φωνή της Πάρου», ο πρώην υπουργός μιλά απαξιωτικά για τους χειρισμούς Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, αποφεύγοντας και να αναφέρει τα ονόματά τους, ενώ δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας του με τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα.

Σε ό,τι αφορά στην Πάρο, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον τόπο του, αφού υπάρχει μερίδα πολιτών που δεν αναγνωρίζει τη συμβολή του στην κατασκευή του αεροδρομίου, ενώ ελάχιστοι τον στήριξαν στις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε.

Στην ερώτηση αν σχεδιάζει να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2014 απαντά:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, καμία τέτοια σκέψη. Το αντίθετο. Τώρα που η κατασκευή του νέου αεροδρομίου ξεκίνησε αποφάσισα να σας ανακοινώσω μια οριστική μου απόφαση. Όχι μόνον δεν θα είμαι υποψήφιος αλλά «Ραγκούσης για την Πάρο τέλος.. .πολιτικά».

Όσο και αν δύσκολα μπορεί κανείς να το κατανοήσει, τους ανθρώπους και τον τόπο σου ορισμένες φορές τους βοηθάς αποχωρώντας κι όχι παραμένοντας. Έτσι και αλλιώς η Πάρος δεν έχει τέλος, ο καθένας μας όμως έχει. Άλλωστε, η Πάρος, έχει στη διάθεσή της τους υβριστές μου, τι να με κάνει εμένα; Αφού έχει αυτούς, δε με χρειάζεται».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ