2013-01-30 05:22:02
Φωτογραφία για Η ζωή του Λανς Άρμστρονγκ γίνεται ταινία και ο Μπράντλεϊ Κούπερ βασικός υποψήφιος για τον ρόλο
Στη μεγάλη οθόνη φαίνεται πως θα δούμε τη ζωή του Λανς Άρμστρονγκ, του διάσημου ποδηλάτη, ο οποίος προχώρησε σε μεγάλες... αποκαλύψεις πρόσφατα, σχετικά με τη λήψη αναβολικών κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του.

Οι φήμες θέλουν τον Μπράντλεϊ Κούπερ, να είναι εκείνος που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιογραφία του αθλητή, ενώ την παραγωγή και τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Τζέι Τζέι Άμπραμς.

Η γνωστή εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Paramount Pictures και η Bad Robot (η οποία ανήκει στον Άμπραμς), έχουν κατοχυρώσει τα δικαιώματα της πολύκροτης ζωής του ποδηλάτη, στοιχεία της οποίας εμπεριέχονται στο υπό έκδοση βιβλίο, με τίτλο: Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong.

Ο παραγωγός, ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Χόλυγουντ για τη συνεργασία του με τον Κούπερ, κατά την άφιξή του στα SAG Awards, δηλώνοντας: «Ναι, μου έστειλε ένα e-mail και συζητήσαμε αρκετά».


Ο 38χρονος ηθοποιός, μίλησε στο BBC, για τον ενδιαφέρον του για την ενσάρκωση του Λανς Άρμστρονγκ. Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να είναι εκείνος ο «εκλεκτός» καθώς πιστεύει πως πρόκειται για έναν συναρπαστικό χαρακτήρα.

Όμως, δεν είναι μόνο το δικό του όνομα, το οποίο «παίζει» στη λίστα των παραγωγών: Ο Ματ Ντέιμον, ο Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Φασμπέντερ και ο Κρίστιαν Μπέιλ, είναι επίσης υποψήφιοι για τον ρόλο του πιο επιτυχημένου ποδηλάτη της ιστορίας.

«Θυμάμαι πως μέσα στην περσινή χρονιά, άκουσα πως ο Ματ Ντέιμον θα ενσάρκωνε το ρόλο του Άρμστρονγκ. Είχα σκεφτεί, τότε, πως θα ήθελα και εγώ να κάνω κάτι ανάλογο, καθώς μου φαίνεται πολύ συναρπαστικό».

Αν και όταν αρχίσουν, τελικά, τα γυρίσματα της ταινίας, θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποιοι θα συμμετέχουν και ποιος θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
koolnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η φιλία... δένει τα ζευγάρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η φιλία... δένει τα ζευγάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ